Κ. Καινούργιου: «Δεν έχω σχέση με τον Κ. Αργυρό»

Τι απαντά στο Ν. Χριστοδούλου;

Κ. Καινούργιου: «Δεν έχω σχέση με τον Κ. Αργυρό»

Συνέντευξη στην Πρωινή Μελέτη έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στις φήμες που κυκλοφο��ούν τις τελευταίες μέρες ότι είναι ζευγάρι με τον Κ. Αργυρό.

«Δεν έχω ερωτική σχέση με τον Κωνσταντίνο. Τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι πολύ καλός μου φίλος, τον εκτιμώ και σαν τραγουδιστή, αλλά δεν είμαστε μαζί», είπε.

Η Κατερίνα δηλώνει μόνη, όμως αν έρθει ένας έρωτας την καινούργια χρονιά είναι όπως λέει καλοδεχούμενος. Ακόμα πάντως πονάει για μιας σχέση που την ταλαιπώρησε πολύ.

Η παρουσιάστρια όμως θέλησε να μιλήσει και για άλλα πολλά που ακούγονται για το πρόσωπό της. Έτσι μας καθησύχασε ότι δεν υπάρχει κανένας καυγάς με την Ε. Παπαβασιλείου και ότι παραμένουν πολύ καλές φίλες και ότι ποτέ δεν υπήρξε θέμα με την Μαρία Ηλιάκη.

Όσο αναφορά στο Ν. Χριστοδούλου και τα όσα είπε για εκείνη στην αρχή της τηλεοπτικής σεζό, δεν έχει να πει τίποτα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Νότη. Του εύχομαι να είναι καλά. Είναι πολύ καλό παιδί. Είχαμε άψογη συνεργασία πέρσι, δεν ξέρω τι τον έπιασε φέτος. Να’ ναι καλά», είπε.

Γι’ αυτούς που στάζει μέλι το στόμα της είναι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Ν. Μουτσινάς.

«Η Μ. Μπεκατώρου είναι πολύ καλή μου φίλη. Ξέρει τα πάντα για μένα. Με ξέρει από 17 χρονών, έχω μάθει πολλά πράγματα από αυτή. Τη λατρεύω. Τη θεωρώ πρότυπο παρουσιάστριας», είπε.

Ο Νίκος Μουτσινάς πάλι είναι ο άνθρωπος που την έχει βοηθήσει να απελευθερωθεί μπροστά στο γυαλί και να είναι ο εαυτός της. Μάλιστα της κάνει αρκετές παρατηρήσεις και της δίνει συμβουλές που τις ακολουθεί κατά γράμμα.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top