Μαίρη Συνατσάκη: Παντρεύεται τον Μύρωνα Στρατή;

Διαβάστε εάν θα έβαφε ποτέ τα μαλλιά της ξανθά

Μαίρη Συνατσάκη: Παντρεύεται τον Μύρωνα Στρατή;

Πρώτη ανάρτηση: 23/12/2011, 00:14

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή. Μπορεί το ζευγάρι να μην σκέφτεται τον γάμο, όμως, λέει «ναι» στην συγκατοίκηση.

«Δεν είναι εποχές για γάμους και τέτοια πράγματα. Για συγκατοίκηση όμως είναι. Είναι εποχή για συγκατοίκηση. Μου αρέσει άλλωστε»,δήλωσε η παρουσιάστρια του master chef 2, που πλέον έχει μπει για τα καλά στο mood της κουζίνας.


Αλήθεια, η ίδια μαγειρεύει στο σπίτι της;

«Η αλήθεια είναι ότι όταν έχω χρόνο μου αρέσει. Απλά τους τελευταίους τρεις μήνες δεν έχω καθόλου χρόνο λόγω master chef κι έτσι είμαι λίγο… ακαμάτρα. Πάντα μου άρεσε η γαστρονομία, αλλά δεν μαγείρευα. Ούτε τώρα μαγειρεύω, απλά έχω μπει πολύ περισσότερο στο κλίμα της κουζίνας. Μου αρέσει περισσότερο να τρώω, αλλά έχω μπει στην διαδικασία, ακόμη και για απλά πράγματα, να τους δώσω λίγο περισσότερη σημασία. Προσέχω δηλαδή να φτιάξω λίγο την εμφάνιση του πιάτου ας πούμε».

Η παρουσιάστρια, που μάλιστα συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του αγαπημένου της με look Marilyn Monroe, απάντησε και στο ερώτημα εάν θα έβαφε τα μαλλιά της ξανθά. «Όχι, με τίποτα. Εάν τα βάψω, θα μείνουν τρεις τρίχες από το μαλλί μου, οπότε καλύτερα έτσι που είναι τώρα, ακόμη και με αυτές τις λίγες ροζ ανταύγειες».


Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top