Ποια γυναίκα βουλευτής πήρε στο κυνήγι τον Γιώργο Λιάγκα;

Το αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του!

Ποια γυναίκα βουλευτής πήρε στο κυνήγι τον Γιώργο Λιάγκα;

Σε χριστουγεννιάτικο mood ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας και ηΕλεάννα Τρυφίδου στην ραδιοφωνική τους εκπομπή. Το δίδυμο θυμήθηκε τις ομορφότερες στιγμές των παιδικών του χρόνων και αναπόλησε τα παλιά τα χρόνια, τότε που έλεγε… κάλαντα!

Τι το’θελαν και ο Γιώργος και η Ελεάννα; Αφού εκείνη αποκάλυψε ότι πήγαινε να πει τα κάλαντα πάντα μόνη για να μην της παίρνει κανείς το χαρτζιλίκι, ο Γιώργος μίλησε για την στιγμή που πήγε να πει τα κάλαντα στο σπίτι γυναίκας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, που στο τέλος τον πήρε στο... κυνήγι.

Ο Γιώργος είπε ότι το περιστατικό συνέβη όταν ήταν σχετικά μεγάλος και αντί για καμπανέλι, είχε πλέον ένα αρμόνιο, ή αλλιώς… μελόντικα: Κάτι μεταξύ αρμονίου και… φλογέρας που έχει μέχρι και κουμπιά που όταν τα πατήσει κανείς, παίζουν ολόκληρα κομμάτια. «Είχαμε, λοιπόν, μία μελόντικα και με το που μπήκαμε στο σπίτι της στο Κολωνάκι, πάτησα εγώ το κουμπί για να παίξει το χριστουγεννιάτικο κομμάτι. Ξέρετε τι έπαθα; Πάτησα λάθος κουμπί με αποτέλεσμα να παίξει άλλο τραγούδι άσχετο και όχι το χριστουγεννιάτικο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτή η γυναίκα, ήταν που ήταν εκνευρισμένη γιατί δεν ήθελε να μας ανοίξει, μας πήρε και στο κυνήγι γιατί νευρίασε πάρα πολύ!!!»

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη βουλευτής δεν είναι πλέον στην ζωή, αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό θα το θυμάται για πάντα.

Τόσο τρέξιμο που έριξε στα στενά του Κολωνακίου είναι να μην το θυμάται για πάντα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top