Πώς γνωρίστηκε ο Γ. Αρναούτογλου με τη Ν. Κοτόβος;

Τα μαρτύρησε όλα ο Γ. Λιάγκας

Πώς γνωρίστηκε ο Γ. Αρναούτογλου με τη Ν. Κοτόβος;

Τα πήρε κρανίο σήμερα το πρωί ο Γ. Λιάγκας με τους συνεργάτες του, που κατά τη γνώμη του δεν κάνουν ρεπορτάζ και τη νύφη την πλήρωσε ο Γ. Αρναούτογλου.

Την ώρα λοιπόν που σχολίαζαν στο Πρωινό mou τη συνέντευξη του Γρηγόρη στο περιοδικό People, όπου παραδέχθηκε ότι έχει σχέση με τη Νικόλ Κοτόβος, ο Γ. Λιάγκας τα παίρνει με τους συνεργάτες του, οι οποίοι άρχισαν να τον πειράζουν.

Τι το΄ θελαν κι αυτοί; Βάλθηκε ο Γιώργος Λιάγκας να τους αποδείξει τι καλός ρεπόρτερ που είναι.

«Επειδή είμαι ο μόνος που κάνω ρεπορτάζ από τους πέντε, είμαι ο μόνος στην Ελλάδα που ξέρω πώς γνωρίστηκαν ο Γρηγόρης και η Νικόλ», είπε ο παρουσιαστής και από δίπλα η Φαίη να του φωνάζει να μην πει.

Ο Γιώργος όμως είχε πάρει φόρα. Έπρεπε να… «ξεπλύνει» την τιμή του ως ρεπόρτερ και άρχισε έτσι να εξιστορεί τα… γεγονότα.

Που λέτε λοιπόν πριν από ενάμιση μήνα έτρωγε ο Γρηγόρης αμέριμνος στο εστιατόριο του Χ. Πέσκια το οποίο είναι δίπλα ακριβώς από το κατάστημα της Ν. Κοτόβος στην Κηφισιά.

Παρεμπιπτόντως ο Γ. Λιάγκας μας ενημέρωσε ότι οι δυο τους γνωρίζονταν, αλλά δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ τους.

Εκείνη την ώρα λοιπόν που ο Γρηγόρης έτρωγε το φαγητάκι του, είχε έρθει ένα φορτηγό με τα έπιπλα που είχε παραγγείλει η Νικόλ για το μαγαζί της. Ο φορτηγατζής όμως ήταν πολύ βαρύς κι ασήκωτος κι επειδή τσακώθηκε που έκλεινε την κυκλοφορία απειλούσε να φύγει και να αφήσει τη Νικόλ σύξυλη χωρίς έπιπλα.

Κι εκεί ήταν που παρενέβη ο ιππότης Γρηγόρης. Τα είπε με το φορτηγατζή, τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε, τον ηρέμησε και μάλιστα βοήθησε και στη… μεταφορά.

Ε… τα είδε αυτά η Νικόλ και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά του.

Όπως καταλάβατε όλα τα μαρτύρησε ο Λιάγκας. Τίποτα δεν άφησε κρυφό. Ή κάνουμε ρεπορτάζ ή δεν κάνουμε.

Βέβαια ζήτησε συγγνώμη από τον Γρηγόρη που τον… μαρτύρησε, αλλά έπρεπε να αποδείξει την αξία του στους συνεργάτες του…

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top