Σ. Μαλέλης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μιας μικρής παρέας»

Τι είπε για την «Ελευθεροτυπία»;

Καλεσμένος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3 και στον Γ. Παπαγιάννη ήταν την Τετάρτη το βράδυ ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Σ. Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης μίλησε για το ΠΑΣΟΚ, αποκαλώντας το κόμμα «μιας μικρής παρέας».

«Η Δημοκρατική Αριστερά δεν αποκλείει μια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι μ’ αυτό το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου, όχι μ’ αυτό το ΠΑΣΟΚ των διάφορων παλιάτσων, που δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου, δεν έχει καμία σχέση με το ριζοσπαστικό ΠΑΣΟΚ που έφερε άλλο αέρα στην ελληνι��ή κοινωνία και είναι ένα ΠΑΣΟΚ μιας μικρής παρέας», δήλωσε.

Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR αναφέρθηκε επίσης και στο ενδεχόμενο να υπαχθεί η «Ελευθεροτυπία» στο άρθρο 99.

«Πρέπει να σκύψει το κεφάλι η πολιτεία και να δει πώς θα βοηθήσει γιατί θα ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα στη Δημοκρατία αν κλείσει η “Ελευθεροτυπία”. Σχεδόν καμιά επιχείρηση από αυτές που έχουν υπαχθεί στο άρθρο 99 δεν κατάφερε να εξυγιανθεί. Είναι μεγάλο κρίμα αν επιβεβαιωθεί», είπε.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Σ. Μαλέλη στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top