Αργυρώ Μπαρμπαρήγου: «η πρόταση του Mega δεν με κάλυψε»

Tι λέει για Μενεγάκη, «Πρωινό ΑΝΤ1» και Σκορδαλιαγκαίους

Αργυρώ Μπαρμπαρήγου: «η πρόταση του Mega δεν με κάλυψε»

«Το 2011 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου. Με σημάδεψε βαθιά και θα τη θυμάμαι για πάντα», λέει η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και μιλά για το «Πρωινό ΑΝΤ1», την πρόταση του Mega και την Ελένη Μενεγάκη.


Αναπολώντας τα πρωινά με την Ελένη Μενεγάκη, η μαγείρισσα αναφέρει στο περιοδικό «Hello»: «στον καναπέ της Ελένης ένιωθα ότι πίνω καφέ με φίλους... Καθόμασταν στον καναπέ η Άση Μπήλιου, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Παπαλαζάρου κι εγώ και κάναμε και παρέα εκτός εκπομπής. Γελούσαμε με την ψυχή μας. Έβγαινε με φυσικότητα, γιατί ήταν σαν να τελείωνα με τη μαγειρική και πήγαινα στον καναπέ να πιω καφέ με τους φίλους μου. Ήταν πολύ πετυχημένο. Έμοιαζε με ομαδική ψυχανάλυση».

«Το γυαλί που ραγίζει σε μια σχέση ή συνεργασία δεν ξανακολλάει. Το ράγισμα θα φαίνεται πάντα. Δεν θα μπορώ να έχω την ίδια εμπιστοσύνη και να νιώθω ασφάλεια», τονίζει η μαγείρισσα και κάτι μας λέει πως προς την «φίλη» Μενεγάκη πάει η ατάκα... Μάλιστα, αποκαλύπτει πως πρόταση για comeback δίπλα στην παρουσιάστρια δεν της έγινε ποτέ.


Ξεκαθαρίζοντας πως δεν νιώθει σταρ, η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου αναφέρει πως «δεν μου αρέσει καθόλου να συζητιέται το όνομα μου στα κανάλια. Με κάνει και ντρέπομαι, να κοκκινίζω και να στεναχωριέμαι».

Όσο για την πρόταση που της έκαναν οι Σκορδαλιαγκαίοι; Όπως επισημαίνει, ο Λιάγκας την πλησίασε στις αρχές του καλοκαιριού και αποκαλύπτει: «αυτό που με ενδιαφέρει στη δουλειά μου είναι το "παραπάνω", αυτό που με πάει άλλο ένα βήμα μπροστά. Η πρόταση από το Mega δεν με κάλυπτε και δεν εννοώ οικονομικά. Θέλω κάθε μου κίνηση να με ανεβάζει δύο σκαλιά και όχι να με υποβιβάζει».


Τέλος, για τον ρόλο της στο «Πρωινό ΑΝΤ1» η μαγείρισσα δηλώνει: «είναι ωραίο να ξέρω πως απευθύνομαι σε ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά μου όσο κι εγώ. Μου αρέσει που έχω το χρόνο για να τους εξηγήσω κάποια πράγματα, προκειμένου να τα καταλάβουν και εκείνοι καλύτερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top