Ο Γιάννης Λάτσιος... ”συνοδός κυριών”!

Νέες ”αποκαλύψεις” από τους ”Ράδιο Αρβύλα”

Ο Γιάννης Λάτσιος... ”συνοδός κυριών”!

Πρώτη ανάρτηση: 22/12/2011, 00:55

Για δεύτερη μέρα συνέχισαν την «πλάκα» στον Γιάννη Λάτσιο οι Ράδιο Αρβύλα.

«Σαν την καζούρα στον φίλο δεν έχει», είπαν την πρώτη μέρα ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, αλλά το θέμα είχε και συνέχεια. Η εκπομπ�� πρόβαλε βιντεάκι με πρωταγωνιστή τον διευθυντή προγράμματος του Ant1, ο οποίος κατά την σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα, την δεκαετία του ‘ 80 είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση στην οποία παρείχε τις υπηρεσίες του σε μόνες κυρίες. Το βίντεο με το μουστάκι που έπαιξαν την πρώτη μέρα, ήταν κατ'εκείνους, μόνο ένα διαφημιστικό με το οποίο προωθούσε την επιχείρησή του.

Μάλιστα, στο speakage του βίντεο αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Είσαι μόνη; Θέλεις να βγεις μια βόλτα και δεν έχεις κανέναν; Θα ήθελες δίπλα σου ένα γνήσιο αρσενικό; Συνοδοί κυριών Γιάννης Λάτσιος. Από την δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα, προσφέρουμε συντροφιά σε όλες τις μοναχικές ψυχούλες εκεί έξω…»

Και συνέχιζε: «Ενας άνδρας, ένας μύθος της νύχτας θα σε περπατήσει στα πιο αγαπησιάρικα μονοπάτια της ζωής σου. Συνοδοί κυριών Γιάννης Λάτσιος. Η μοναξιά να μην σε πιάνει».

Όταν ολοκληρώθηκε το βιντεάκι, ο Αντώνης Κανάκης είπε από τον «αέρα»: «Πέρυσι, το Θείος Λάτσιος, το πλήρωσα πολύ ακριβά. Να δούμε τι θα γίνει φέτος…»

Τι να εννοούσε άραγε;


Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top