Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα παντρευτεί την Νικόλ;

Πού θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά το ζευγάρι

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα παντρευτεί την Νικόλ;

Πρώτη ανάρτηση: 21/12/2011, 23:58

Σχέδια τις ημέρες των γιορτών κάνουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η αγαπημένη του Νικόλ Κοτόβος, οι οποίοι θα υποδεχθούν μαζί την νέα χρονιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, το ζευγάρι προγραμματίζει ρομαντική απόδραση για δύο στην Ορεινή Ναυπακτία, όπου θα περάσει τα Χριστούγεννα. Ατομα του στενού τους περιβάλλοντος αναφέρουν πως οι δυο τους σχεδιάζουν ταξίδι στο εξωτερικό για την Πρωτοχρονιά, κατά πάσα πιθανότητα στα πάτρια εδάφη της Νικόλ, την Νέα Υόρκη.


Το περασμένο Σάββατο, ο παρουσιαστής βρέθηκε στο μαγαζί που διατηρεί η αγαπημένη του στην Κηφισιά, όπου τόσο η ίδια, όσο και οι πελάτες (ανάμεσά τους και η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου) επεφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη: Μία τεράστια σοκολατένια τούρτα για τα 38α γενέθλιά του με ένα κεράκι στην μέση, που ο παρουσιαστής έσβησε πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος από ποτέ.


Την επομένη, το ζευγάρι επέλεξε να κάνει βραδυνή έξοδο, αυτή τη φορά το Διογένης studio, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Οσοι είδαν το ζευγάρι, αλλά και τον τραγουδιστή απ�� κοντά ανέφεραν ότι ο Αντώνης εκδήλωνε συνεχώς την χαρά του που ο καλός του φίλος περνά μια τόσο καλή περίοδο στην προσωπική του ζωή.


Oσοι έχουν βρεθεί κοντά στο ζευγάρι, μιλούν για μια σχέση υγιή και σοβαρή και έναν Γρηγόρη κατασταλαγμένο και αποφασισμένο που δεν θα διστάσει, εάν όλα πάνε καλά, να ανεβεί ακόμη και τα σκαλιά της εκκλησίας.




Φωτό, ΟΚ, HELLO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top