Λιάγκας-Σκορδά: «Του χρόνου μπορεί να μην είμαστε μαζί»

«Δεν θα γίνουμε τηλεοπτικά σιαμαίοι»

Λιάγκας-Σκορδά: «Του χρόνου μπορεί να μην είμαστε μαζί»
Για το τηλεοπτικό τους μέλλον, την συνύπαρξη στο πλατό του «Πρωινό mou» αλλά και το ενδεχόμενο μιας δεύτερης εγκυμοσύνης, μίλησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο «TV Έθνος».

«Η πρωινή ζώνη δεν έχει τελειώσει. Αυτό πιστεύω. Και δεν το λέω για εμάς, γιατί εμείς μπορεί να μην είμαστε του χρόνου. Αλλά υπάρχουν 60-70 άτομα που δουλεύουν πίσω από μια τέτοια εκπομπή», λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι απαντά όμως η Φαίη Σκορδά στον χαρακτηρισμό «φαβορί» που τους είχε αποδώσει ο Χρήστος Φερεντίνος;

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν φαβορί στην τηλεόραση. Και μάλιστα σε ένα καθημερινό πρόγραμμα».

Όταν η κουβέντα πάει στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Φαίης, και τα νούμερα που μπορεί να φέρει στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας απαντά:

«Αυτά που λέγονται ότι στην τηλεόραση πουλάνε όσες είναι έγκυες, τα ζευγάρια κ.τ.λ, τα θεωρώ αστεία. Στην τηλεόραση πουλάνε οι καλές εκπομπές».

Και ξεκαθαρίζει λέγοντας χαριτολογώντας, πως «φέτος είμαι εγώ έγκυος. Η εκπομπή πέρυσι που η Φαίη ήταν έγκυος, πήγε καλά. Αλλά δόξα τω θεώ, και φέτος που δεν είναι έγκυος, πάλι καλά πάει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Φαίη: «η εκπομπή δεν πάει καλά μόνο και μόνο επειδή είμαστε παντρεμένοι. Είναι σαν να διαγράφω όλα όσα έχω κάνει».

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως κάποια στιγμή δεν θα χωρίσουν και οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι, κάτι το οποίο και οι δυο επιθυμούν:

«Δεν θέλουμε να γίνουμε τηλεοπτικά σιαμαίοι. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα μόνοι μας πια. Είχαμε πει με τους ανθρώπους του Mega πως αυτή η χρονιά θα ήταν η τελευταία μας στην πρωινή ζώνη. Τώρα αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή ή αν ο κόσμος το θέλει τόσο πολύ, δεν είμαστε απόλυτοι».

Όσο για το πότε θα βαφτίσουν τον μικρό Γιαννάκη; μετά το τέλος της εκπομπής, προς το καλοκαίρι, σκέφτονται να κάνουν το Μυστήριο, στο χωριό της Φαίης.

Τέλος, η συνέντευξη τους κλείνει με μερικά πολύ γλυκά λόγια της Φαίης προς τον Γιώργο, τον οποίο χαρακτηρίζει «πολύ τρυφερό. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αυτό για μένα τον κάνει ξεχωριστό. Είναι αυστηρός όταν χρειάζεται, αλλά δεν χάνει την παιδικότητα του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top