Η Τατιάνα μας ξεναγεί στην ντουλάπα της!

ΔΕΙΤΕ ποια είναι τ΄αγαπημένα της ρούχα

Η Τατιάνα μας ξεναγεί στην ντουλάπα της!
Στην ντουλάπα της μας ξενάγησε η Τατιάνα Στεφανίδου, και μας έδειξε τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Η παρουσιάστρια, έχει "κολλήσει" με συγκεκριμένα αξεσουάρ, τα οποία δεν αποχωρίζεται από πάνω της.

Πρώτες και καλύτερες, οι μπότες που είναι το απόλυτο must για όλες τις γυναίκες. Με το που τις είδε πρώτη φορά, η Τατιάνα θεώρησε πως είναι χοντροπάπουτσα, ωστόσο όπως μας μαρτύρησε, με το που έγιναν μόδα και άρχισαν να τις φοράνε όλοι, «όχι μόνο τις πήρα, αλλά τις φοράω και κάθε μέρα. Γιατί τελικά είμαι fashion victim. Είναι αναπαυτικές, και πήρα γκρι που πάνε με όλα».

Το επόμενο αγαπημένο της κομμάτι, είναι τα παπούτσια δεκαετίας 1930, τα οποία αγόρασε πριν τρία χρόνια για να τα συνδυάσει με ένα μαύρο φόρεμα, ωστόσο φέτος ξαναήρθαν στη μόδα:

«Έχει επανέλθει το ανδρόγυνο look και είναι ιδανικά για ένα μαύρο κοστούμι ή ένα μαύρο φόρεμα».

«Κολλημένη» είναι η παρουσιάστρια, και με δυο κολιέ τα οποία δεν βγάζει από πάνω της: «δεν είναι πολύτιμα. Κάθε πρωί που ξεκινάω να πάω δουλειά, τα κρεμάω στο λαιμό μου έχω φάει κόλλημα».

Τέλος, το κομμάτι που την έχει βγάλει «ασπροπρόσωπη» και φαίνεται πανάκριβο χωρίς να είναι, είναι μια δερμάτινη τσάντα την οποία αγόρασε πριν χρόνια στο Μαρόκο:

«Όλοι νομίζουν ότι η τσάντα είναι πανάκριβη. Είναι όλο δέρμα και την έχω πάρει 20 ευρώ από το παζάρι του Μαρόκο. Είχα πάει ένα ταξίδι, την είδα και την ερωτεύτηκα. Την έχω χρόνια και συνεχίζω να την κρατώ κάθε φορά με πολλή αγάπη».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τ΄αγαπημένα αξεσουάρ της Τατιάνας…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top