ΝΤΡΟΠΗ: 13χρονη κατέρρευσε επειδή την έδιωξαν από το X-Factor!

Έπεσε κάτω κλαίγοντας με λυγμούς!-Δείτε σοκαριστικές εικόνες

ΝΤΡΟΠΗ: 13χρονη κατέρρευσε επειδή την έδιωξαν από το X-Factor!
Είναι τουλάχιστον θλιβερό αυτό που συνέβη στο αμερικανικό «X-Factor», όπου μια 13χρονη κατέρρευσε στη σκηνή του show ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, επειδή πολύ απλά, δεν πήρε το «οκ» για την επόμενη φάση του παιχνιδιού!

Με το που ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στην Rachel Crow πως είχε λάβει τις λιγότερες ψήφους από τους τηλεθεατές, η 13χρονη έπεσε στη σκηνή, και άρχισε να κλαίει γοερά, χωρίς κανείς να μπορεί να την συνεφέρει.

Η μητέρα της με το που την είδε να κλαίει με λυγμούς, έτρεξε αμέσως πάνω ώστε να την συνεφέρει. Μάταια όμως! Η μικρή με το που την είδε άρχισε να κλαίει ακόμα περισσότερο, και έκανε σαν 5χρονο παιδάκι.
«Μαμά μου το υπόσχεσαι; μου το υπόσχεσαι;…» της έλεγε μη μπορώντας να αναπνεύσει καλά καλά από τα δάκρυα.

«Κάγκελο» έμειναν τόσο ο παρουσιαστής του show, Steve Jones, όσο και οι κριτές, οι οποίοι δεν ήξεραν πώς ν΄ αντιδράσουν βλέποντας αυτό το άσχημο και πολύ άβολο για όλους θέαμα.

Την κατάσταση έσωσε ο κριτής Simon Cowell, που ανέβηκε στη σκηνή, σήκωσε την Rachel και με τα χίλια ζόρια την συνέφερε.
Τώρα εμείς τι να πούμε. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ένα 13χρονο κοριτσάκι, σε τόσο τρυφερή ηλικία να μπαίνει σε αυτή την διαδικασία και να «πιέζεται» στην εφηβεία της ν΄αποδείξει το ταλέντο και τις ικανότητες του.

Κάντε κλικ στο video και δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top