Τσιμτσιλή: αποκαλύπτει τι γίνεται πίσω από τις κουρτίνες του «Ice»

Γιατί πιστεύει ότι δεν θα φτάσει στον τελικό;

Τσιμτσιλή: αποκαλύπτει τι γίνεται πίσω από τις κουρτίνες του «Ice»

«Ξέρω ότι δεν θα φτάσω στον τελικό, γι’ αυτό και το βλέπω πολύ χαλαρά. Το μόνο που θέλω είναι να μην εξευτελίζομαι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την συμμετοχή της στο «Dancing On Ice» και αποκάλυψε όσα γίνονται πίσω από τις κουρτίνες.


Καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1», η παρουσιάστρια -που για όλους τους επώνυμους συμμετέχοντες είχε έναν καλό λόγο να πει- εξομολογήθηκε πως ο βασικός λόγος γι�� τον οποίο πήγε στο σόου είναι επειδή ήθελε να ακολουθήσει ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής!


«Ήθελε ένταση το παιχνίδι. Όταν ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, όλοι είχαν μείνει έκπληκτοι, αλλά είπα "δεν πειράζει, κάνουμε νούμερα τώρα!"», σχολίασε για τις κόντρες στον πάγο, ενώ για την Πάμελα ανάφερε: «μου άρεσε που μπήκε και τους αναστάτωσε όλους... Δικαίως στεναχωρήθηκε, δεν είναι ωραίο να μπαίνεις σε έναν χώρο και να φαίνεται ότι δεν σε συμπαθεί κανείς. Μερικοί αντέδρασαν σαν να είχαν καπαρώσει την πρώτη θέση και ήρθε η Πάμελα να τους την πάρει».


Η Σταματίνα μίλησε και για τον έγγαμο βίο, λέγοντας πως ο Θέμης Σοφός την αγαπάει, την ανέχεται και την συντηρεί οικονομικά, ενώ για την κατάσταση στο Alter δήλωσε ότι, αν την διαβεβαίωναν πως θα έχει δουλειά από εδώ και πέρα, δεν θα την ενδιέφερε να πάρει τα χρωστούμενα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top