Χώρισαν Έλενα Παπαβασιλείου και Αλιόσα Γκρίσιν;

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του ζευγαριού

Χώρισαν Έλενα Παπαβασιλείου και Αλιόσα Γκρίσιν;

Το καλοκαίρι τους βλέπαμε σε όλα τα περιοδικά να ζουν τον έρωτά τους. Όμως τον τελευταίο καιρό όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι αυτές οι ευτυχισμένες στιγμές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Αλιόσα Γκρίσιν.

Οι δυο τους είναι τέσσερις μήνες μαζί, όμως τον τελευταίο καιρό τα πράγματα μεταξύ τους σύμφωνα με το περιοδικό DownTown δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.

Οι καυγάδες λένε οι φήμες είναι μια μόνιμη κατάσταση και ανάμεσά τους επικρατεί μεγάλη ένταση. Γι’ αυτό και οι δυο τους αποφάσισαν να μειώσουν για να μην πούμε να κόψουν τελείως τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα όπως είχε γράψει το star.gr κάποιοι λένε ότι η Έλενα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Αλιόσα και μάλιστα στο πρόσωπο του Δ. Ουγγαρέζου.

Η Έλενα είχε πάει μόνη σαν το λεμόνι στο πάρτι του Ουγγαρέζου για την ονομαστική του γιορτή και ήταν όλο στο πίτσι, πίτσι.

Σήμερα μάλιστα στο «Πρωινό Mou», την ώρα που συζητούσαν τις φήμες περί χωρισμού της Έλενας, με τη Σάσα Σταμάτη να λέει ότι δεν την θέλει η οικογένεια του Αλιόσα για… νύφη, ο Ουγγαρέζος πήρε το πλευρό της λέγοντας:

«Τον έκανε και μάγκα, γιατί όποιος είναι με την Έλενα γίνεται μάγκας»!

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Πολλή τσαντίλα για τον Αλιόσα ο Ουγγαρέζος.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top