Σε ποιούς τραβάνε το αυτί οι «Ράδιο Αρβύλα»;

Για ποιούς λένε «οι λάθος άνθρωποι στην πιο λάθος θέση»

Σε ποιούς τραβάνε το αυτί οι «Ράδιο Αρβύλα»;

«Στη σάτιρα δεν υπάρχουν όρια αλλά πρέπει να μπουν όρια στο πόσες φορές μπορεί να γίνει αυτή η ερώτηση», λένε οι «Ράδιο Αρβύλα» και αποκαλύπτουν σε ποιούς θα τράβαγαν το αυτί, ενώ μιλούν για την τηλεόραση και το μέλλον της εκπομπής τους.


Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν κρύβουν πως οι πολιτικές εξελίξεις, ιδιαίτερα στην αρχή της σεζόν, ήταν το πλέον πρόσφορο έδαφος για την σάτιρά τους. «Πιστεύουμε πως δεν ιδρώνουν τα αυτιά των πρωταγωνιστών και ότι πολλά από αυτιά είναι εκτός λειτουργίας και δεν ακούνε καν. Κάποιοι λίγοι ίσως ακούνε, ίσως να καταλαβαίνουν. Αυτό από το οποίο σίγουρα έχουν αρχίσει να ιδρώνουν αυτιά -και όχι μόνο κάποιων- είναι ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω στην κοινωνία πλέον... και το μήνυμα της κοινωνίας θα το λάβουν στο τέλος, θέλουν δεν θέλουν», λένε.

«Όρια στη σάτιρα δεν υπάρχουν και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», συνεχίζει η ανδροπαρέα από την Θεσσαλονίκη και «πυροβολεί» το ΕΣΡ: «το ΕΣΡ είναι μια πολύ επικίνδυνη υπόθεση έτσι όπως έχει καταντήσει να λειτουργεί. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι μέσα σε αυτό, ξεκινώντας από το κεφάλι, οι οποίοι έρχονται από κάποια άλλη εποχή, οι εγκέφαλοί τους βρίσκον��αι σε άλλες, πνευματικά σκοτεινές εποχές και για όλες αυτές, τις κάθε άλλο παρά δημοκρατικές αντιλήψεις, τους έχει δοθεί η λευκή επιταγή εξουσίας να τις εφαρμόζουν». Παράλληλα, κάνουν λόγο για «απίστευτα αλαζονική στάση» και «αδικαιολόγητη επιδερμικότητα» του ΕΣΡ και προσθέτουν: «δώσε εξουσία σε έναν άνθρωπο να δεις τι άνθρωπος είναι. Και στα μέλη του δόθηκε απεριόριστη εξουσία και, δυστυχώς, είδαμε όλοι τι άνθρωποι είναι».


Οι «Ράδιο Αρβύλα» τονίζουν πως δεν θα τραβούσαν το αυτί σε κανέναν, επισημαίνοντας με νόημα πως αυτοί που τραβούν αυτιά στην τηλεόραση είναι οι τηλεθεατές. Επίσης, υποστηρίζουν πως τα τούρκικα σήριαλ είναι «στην τρίτη κατηγορία» και είναι απόφαση του καθενός αν θα τα δει ή όχι, ενώ δεν κρύβουν ότι τα δελτία ειδήσεων υπήρξαν πολλές φορές από τρομολαγνικά μέχρι ντροπιαστικά και «τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να φαίνονται σιγά - σιγά τα πρώτα σημάδια ότι προσπαθούν να ξαναβρούν κάποια μεγαλύτερη αξιοπιστία και κάποια μεγαλύτερη σχέση με την ενημέρωση».


«Δεν έχουμε ιδέα για του χρόνου. Κάθε χρόνο που κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα” δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το αν θα το κάνουμε και την επόμενη χρονιά», λένε οι παρουσιαστές, ξεκαθαρίζοντας πως τις αποφάσεις τους τις παίρνουν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.



πηγή: περιοδικό «TV Zάπινγκ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top