«Η Μενεγάκη θα έπρεπε να έχει πηδήξει από τον δεύτερο όροφο»

Προς τί η... διαπίστωση του Πέτρου Κωστόπουλου;

πρώτη ανάρτηση: 09-12-2011, 01:00


Πολλά νεύρα είχε η Κατερίνα Παπουτσάκη στον Πέτρο Κωστόπουλο. Νεύρα με όσους δημοσιοποιούν τις σχέσεις της και μιλούν για τα προσωπικά της. Δεν της αρέσει να βγαίνουν κάποιοι και να λένε ότι βγαίνει με τον τάδε ή τον δείνα.

Ο Κωστόπουλος δεν βρήκε πάντως κάτι κακό σε αυτό και την ρώτησε ορθά κοφτά τι είναι αυτό που την ενοχλεί: «Τι είναι βρε παιδί μου αυτό που σε σνοχλεί; Και τι έγινε εάν πούν ότι εσύ με κάποιον τα έχετε; Λένε απλά ότι τα έχετε! Πού το πρόβλημα δηλαδή;» αναρωτήθηκε προς την καλεσμένη του. Αλλά τα νεύρα νεύρα.

Ο Κωστόπουλος συνέχισε: «Να στενοχωριόσουν εάν γράφανε ότι είσαι του σχοιν��ού και του παλουκιού. Εάν εσύ δηλαδή γκρινιάζεις, η Μενεγάκη θα έπρεπε να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο!!!» της είπε και την έστειλε αδιάβαστη.

Κάθε άνθρωπος, όμως, είπε το Κατερινάκι, έχει τον δικό του χαρακτήρα και πρέπει όλοι να το σεβόμαστε αυτό.

Ναι, αλλά όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι, εντάξει; Δηλαδή ήμαρτον με αυτά τα προσωπικά πια της Παπουτσάκη. Ολοι να το σεβόμαστε, είπε η Παπουτσάκη… τι όλοι κοπελιά; Εδώ μόνο που δεν τους έβρισες όλους στον αέρα της εκπομπής. Η Ελένη δηλαδή (μεταξύ μας τώρα) τι να πει; Καλά στα είπε ο Κωστόπουλος.