Ολα έτοιμα για ψηφιακό σήμα από ένα ακόμη κέντρο

Σε πλήρη εξέλιξη η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του εγχειρήματος της μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση. Έτσι, πλέον, όλα είναι έτοιμα για την εκπομπή του ψηφιακού σήματος από το κέντρο εκπομπής Ακαρνανικά.

«Η μετάβαση για την ψηφιακή εποχή είναι μονόδρομος και ιδίως με βάση τα διεθνή standards και θα πρέπει ο προγραμματισμός να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2013», δήλωσε ο Φαίδων Δημόπουλος, ειδικός συνεργάτης του υπουργείου υποδομών μεταφορών και δικτύων.

��πό αύριο, Παρασκευή, 09/12, 330.000 κάτοικοι θα απολαμβάνουν την ψηφιακή τηλεόραση από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής, που είναι ένα από τα 23 συνολικά κέντρα.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Digea, κος Μαθιός, πρόκειται να ένα κέντρο, που καλύπτει τις περιφέρειες Κερκύρας, Ζακύνθου, Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

Για να γίνει ομαλά η μετάβαση στην ψηφιακή εποχη, οι αρμοδιοι έκαναν σε τοπικό επίπεδο ενημέρωση στους πολίτες ώστε να λυθουν ολες οι απορίες να να ελαχιστοποιηθούν τυχόν προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top