Γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ολο το ρεπορτάζ γύρω από την «καυτή» υπόθεση

Γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο.

23χρονος φοιτητής προσέφυγε σε δικηγόρο ζητώντας νομική προστασία, καθώς ο παρουσιαστής, εδώ και κάποιο διάστημα, τον κυνηγά, τόσο με γραπτά μηνύματα και τηλεφωνήματα, όσο ακόμη και με κατ’ οίκον παρακολούθηση.

Η δικηγόρος του φοιτητή Βασιλική Τζωρτζάτου έστειλε μέσω του Star το δικό της μήνυμα στο γνωστό και μη εξαιρετέο τηλεοπτικό πρόσωπο, προειδοποιώντας το να μην πλησιάσει ξανά τον πελάτη της: «Το πρόσωπο αυτό βρίσκεται στην επικαιρότητα και είναι πάρα πολύ συμπαθές στον κόσμο. Η τελευταία μου λέξη είναι η εξής: Να μην ξαναενοχλήσει τον πελάτη μου γιατί έχουμε τόσο ατράνταχτα νομικά στοιχεία που θα βρει τον μπελά του».

Πώς, όμως, τα δύο πρόσωπα έφθασαν σε αυτό το σημείο; «Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ που συχνάζουν επώνυμοι στο Κολωνάκι και ο παρουσιαστής άρχισε να τον ενοχλεί, να του στέλνει μηνύματα και να του γράφει πράγματα του στιλ σ’αγαπώ πολύ, είσαι πολύ ωραίο αγόρι, σε θέλω πολύ», δήλωσε η κα Τζωρτζάτου και συνέχισε: «Του έλεγε ότι θα τον κάνει πρώτο όνομα γιατί έχει διασυνδέσεις και εάν οι δυο τους έκαναν παρέα, ο φοιτητής θα έβγαινε πολύ κερδισμένος».

Όπως ανέφερε η δικηγόρος του νεαρού φοιτητή, ο ίδιος στην αρχή γελούσε, όμως μετά, όταν ο παρουσιαστής άρχισε να εμφανίζεται κάτω από το σπίτι του, το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει. Όπως διαπιστώθηκε, βρήκε τα στοιχεία του μέσω κοινών γνωστών και δεν σταμάτησε να ενοχλεί τον φοιτητή ούτε για μια μέρα.

«Δεν είναι δυνατόν κάποιος ο οποίος είναι διάσημος, που βγαίνει στην τηλεόραση να το εκμεταλλεύεται αυτό για να προσβάλλει την προσωπικότητα του άλλου», κατέληξε, απειλώντας ότι εάν ο παρουσιαστής συνεχίσει, θα βγάλει στην φόρα όλα τα στοιχεία του παρουσιαστή.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top