«Κυνήγησα την μητρότητα αλλά δεν... έτυχε»

Η Λίζα Δουκακάρου, ο γάμος και τα βραδυνά δελτία

«Κυνήγησα την μητρότητα αλλά δεν... έτυχε»

Μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια στην τηλεόραση και δέκα χρόνια στο νυχτερινό δελτίο, η Λίζα Δουκακάρου μιλά για την βραδυνή βάρδια στο mega, η οποία, αν και δεν ήταν 100% δική της επιλογή, την αγάπησε και την έχει συνηθίσει.

Απαντώντας, σε ερώτηση για το εάν θα την ενδιέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι δεν ξεχωρίζει τα δελτία: «Προσωπικά δεν τα ξεχωρίζω τα δελτία. Νομίζω πως μόνον ο κόσμος το κάνει αυτό. Ο εργαζόμενος είναι εργαζόμενος. Αν δούλευα σε μια τράπεζα, δεν θα με ρωτούσε κανείς «γιατί αυτόν το μήνα είσαι στον γκισέ και τον άλλο στα δάνεια;» Εχω κάνει και κεντρικό δελτίο με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στο Star. Hεμπειρία μου λέει ότι δεν είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα», δηλώνει, προσθέτοντας ότι σε όλο αυτό το διάστημα είχε τρεις καλές προτάσεις, όμως δεν θέλησε να εγκαταλείψει το mega.

Η Λίζα Δουκακάρου παντρεύτηκε όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια και μιλά για την σχέση της με τον σύζυγό της: «Είμαι πολύ καλά με τον άντρα μου. Οι σχέσεις βεβαίως αλλάζουν με τα χρόνια. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, τα έχεις βρει σε βασικά πράγματα και ζητούμενα. Μπορεί να διαφωνήσουμε ή να υπάρξουν στιγμές που ο καθένας θα έχει τα δικά του προβλήματα. Δεν υπάρχει σχέση που να ζει την Μελωδία της Ευτυχίας. Η ουσία των σχέσεων βρίσκεται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι μια διαφωνία και νομίζω πως εμείς έχουμε καταφέρει όποτε υπάρχει να την διαχειριζόμαστε καλά».

Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει παιδιά είναι θέμα φιλοσοφίας ζωής; «Όχι απλώς δεν έτυχε. Ούτε υπήρξε εγκυμοσύνη που να μην την ήθελα. Στο παρελθόν σκέφτηκα την μητρότητα, την κυνήγησα, αλλά αφού δεν προέκυψε, το άφησα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην μοίρα. Αν κάτι δεν μου κάτσει, δεν θα το κυνηγήσω», αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.


Οσο για το εάν της λείπει ένα παιδί; «Δεν σου λείπει κάτι όταν δεν το έχεις. Επίσης, δεν συμφωνώ πως ένα παιδί συμπληρώνει κάτι. Πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος αυτάρκης, συναντά έναν άνθρωπο επίσης αυτάρκη, δεν χρειάζονται τίποτε παραπάνω για να αισθάνονται καλά. Ένα παιδί δεν σώζει ούτε την σχέση σου, ούτε την προσωπική σου ψυχολογία».

Τέλος, η παρουσιάστρια του νυχτερινού δελτίου του mega μιλά για τα μυστικά της εμφάνισής της. «Δεν γυμνάζομαι, δεν προσέχω την διατροφή μου. Αντιθέτως, καπνίζω και τρώω απέξω. Ακόμη και τις κρέμες που αγοράζω, τις χρησιμοποιώ τις τρεις πρώτες ημέρες.

Είμαι υπέρ σε οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας. Αν είχα άδεια έναν ή δύο μήνες και είχα την δυνατότητα να αλλάξω πράγματα επάνω μου, θα επέλεγα κάποια θεραπεία που θα με έκανε να αισθανθώ πιο φρέσκια. Επίσης θα έκανα αποτοξίνωση, θα έκοβα το τσιγάρο και τους καφέδες και θα έκανα λίγο γυμναστική. Αν τα έκανα αυτά για έναν μήνα, νομίζω ότι θα ένιωθα δύο χρόνια νεότερη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top