Τα «Μυστικά της Εδέμ» σε αριθμούς

Τί δηλώνουν οι πρωταγωνιστές λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε

Τα «Μυστικά της Εδέμ» σε αριθμούς

630 επεισόδια. Περισσότερες από 18.750 σκηνές. Πάνω από 70.000 σελίδες σεναρίου και 38 βασικοί ηθοποιοί. Είναι μόνον μερικά από τα νούμερα που αντιστοιχούν σε δεδομένα των Μυστικών της Εδέμ που μετά από τεράστια επιτυχία ρίχνει αυλαία.

1.489.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν μέχρι σήμερα την σειρά από την πρώτη μέρα μετάδοσής της που αντιστοιχεί σε ποσοστό 43.8%. Το νούμερο είναι το υψηλότερο που έχει σημειώσει καθημερινή απογευματινή σειρά από το 2002 μέχρι σήμερα. Το μερίδιο τηλεθέασης φέτος ήταν 40.9% ενώ τα άτομα που παρακολούθησαν την σειρά έστω για ένα λεπτό είναι 2.201.000.

Διαβάστε τί δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς που «τρέλανε» τα μηχανάκια της AGB.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Το τέλος δεν είναι ποτέ καλό συνήθως. Ελπίζουμε μετά από αυτό το τέλος να έλθει μια καινούρια αρχή».

Παναγιώτης Πετράκης: «Είναι ακόμη δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι φτάσαμε στο τέλος. Επι τέσσερα χρόνια αυτή η σειρά ήταν η ζωή μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα μου ο Λουκάς θα υπάρχει πάντα».

Δάνης Κατρανίδης: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Δεν το βλέπω το τέλος σαν τέλος, γιατί οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί αυτά τα χρόνια μέσα από αυτή την σειρά είναι σχέσεις ζωής. Απλώς έκλεισε ένας κύκλος μιας συνεργασίας».

Φαίη Ξυλά: «Για μένα τελείωσε μια υπέροχη συνεργασία αλλά συνεχίζεται μια φιλία με κάποια άτομα που συνάντησα στην σειρά».

Αλέξανδρος Σταύρου: «Ελπίζω να επαναληφθεί τέτοια ανάλογη δουλειά. Εύχομαι να ξανασυνεργαστώ με αυτήν την ομάδα. Ηταν ένα μεγάλο κομμάτι που δυστυχώς αφήνω πίσω».


Γιώργος Κυρίτσης-συναριογράφος: «Δεν περιγράφονται αυτά τα συναισθήματα. Τελείωσε ένας κύκλος. Όλα τα συναισθήματά μας διοχετεύθηκαν τον Ιούλιο που βιώσαμε το τέλος. Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να ξελασπώσει η χώρα μας από το αδιέξοδο».


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top