«Αχ μου μπήκε περίεργα-ακόμη λιώνει μέσα στο στόμα μου...»

Πώς κατάντησαν έτσι οι εκπομπές;

«Αχ μου μπήκε περίεργα-ακόμη λιώνει μέσα στο στόμα μου...»

Τίγκα στα σεξουαλικά υπονοούμενα είναι πλέον οι πρωινές εκπομπές. Βλέπετε οι μέρες είναι δύσκολες και μάλλον τα προγράμματα της ζώνης 10-1 βρήκαν τον τρόπο μήπως και «τσιμπήσουν» νουμεράκια… Ετσι, όλο και «πετούν» κάτι που παραπέμπει σε… σεξ, μήπως και προσελκύσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη, αφού αποκάλυψε ότι το φόρεμα και τα παπούτσια της είναι δανεικά από το Soho Soho, θέλησε να κάνει μια μικρή στιλιστική διόρθωση: «Καθίστε ένα λεπτό γιατί μου μπήκε λίγο περίεργα…», είπε η βασίλισσα που έβαλε τα γιορτινά της στο στολισμένο της στούντιο. «Να βοηθήσουμε»,ψιθύρισαν οι υπόλοιποι, χωρίς η Ελένη να διευκρινίζει για τι πράγμα μιλάει».

«Ε… το παπούτσι είναι που μου μπήκε λίγο περίεργα», διευκρίνισε λίγο αργότερα η Ελένη μην τυχόν και δεν το ξέραμε. Αφού το έφτιαξε και έφερε δύο τρεις βόλτες, έβγαλε έναν από τους γνωστούς της αναστεναγμούς: «Ααααχ…. Μπήκε»….

Λίγη ώρα πριν το παπούτσι μπει πρώτα περίεργα και μετά σωστά στο πόδι της Ελένης, η Φαίη δοκίμαζε το γλυκό του Ακη Πετρετζίκη, ένα μπανόφι με σοκολάτα. Το δοκίμασε που λέτε και με την πρώτη μπουκιά, λες και δεν είχε ξαναφάει γλυκό ένα πράγμα. Το βάζει στο στόμα της και μένει κάγκελο. Τόσο πολύ της άρεσε. Ο σεφ περιέγραφε τον τρόπο παρασκευής του γλυκού και η Φαίη τον κοίταζε σαν εξωγήινο. «Ακόμη λιώνει στο στόμα μου…» είπε με δυσκολία, ενώ αφού άκουσε τον Ακη να περιγράφει το γλυκό είπε ότι είναι ό,τι πιο γλυκό έχει φάει μέχρι σήμερα.

Και να πεί κανείς ότι είχαν ανάγκη να κάνουν νούμερα να το καταλάβουμε. Μα τα 30άρια το σύνολο και τα 38άρια στα νεανικά κοινά «πέφτουν βροχή…» Τις δέκα μονάδες διαφορά από τον Ant1 τις έχουν για πλάκα στο mega.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν το μπέρδεμα που έγινε στο πρωινό του Ant1 όπου Καλεσμένοι του Χρήστου και της Σίσσυς ήταν σήμερα ο Σπύρος Πούλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Σπύρος Σπαντίδας. Οι τρεις άντρες ξεκίνησαν να μιλούν για την θεατρική παραστάση "Δεν ακούω, Δεν μιλάω, Δεν βλέπω" μέχρι που διαπίστωσαν ότι η ομάδα του πρωινού είχε βάλει φωτογραφία λάθος παράστασης! Ο Θανάσης Βισκαδουράκης τους «την είπε κανονικότατα: «Πάλι καλά που δεν βάλατε τον Μπέζο!» .

Λίγο αργότερα, ο Σπύρος μίλησε για την υπόθεση χρησιμοποιόντας ακατάλληλες λέξεις που ανάγκασαν την Σίσσυ και τον Χρήστο να περάσουν σε διαφημίσεις. Τι είπε; «Πώς θα πει ο μουγκός στον τυφλό, ότι ο κουφός του πηδάει τη γυναίκα».

Το δίδυμο ζήτησε αμέσως διαφημίσεις και διέκοψε την εκπομπή.

Οκ παιδιά, εάν είναι να το ρίξουμε στα σεξουαλικά στις δέκα το πρωί για να δείτε και εσείς νούμερα να μας το πείτε. Πώς κατάντησαν έτσι οι πρωινές εκπομπές είναι πραγματικά απορίας άξιον… εώς τραγικό…


Δείτε τί συνέβη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top