Πρώτη φορά: η Μενεγάκη μιλά για το παρασκήνιο της μετακίνησής της

«Αυτή είναι η εκπομπή. Παρ’ την και κάν’ την»

Πρώτη φορά: η Μενεγάκη μιλά για το παρασκήνιο της μετακίνησής της

Σε όσα έγιναν πριν μετακομίσει μεσημέρι αναφέρθηκε για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη, σχολιάζοντας στην εκπομπή της την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη από το «FAB5».


«Ήρθαν και μου είπαν “θα πας μεσημέρι” και είπα “δεν πιστεύω να με κάνετε άλλη εκπομπή από αυτή που είμαι”, εννοώντας πως δεν ήθελα να κάνω πράγματα που εγώ δεν είμαι και που δεν είχα κάνει», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε πως όσα κάνει τα διαπραγματεύτηκε.


Αναφερόμενη στην δύσκολη περίοδο που διανύουν και τα ΜΜΕ, η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε: «αυτό είναι το budget και αυτή είναι η εκπομπή. Είτε πρωί, είτε μεσημέρι, είτε λίγο αργότερα, αυτό το budget θα είχα».


Μάλιστα, η 41χρονη παρουσιάστρια έδειξε να διαφωνεί με την δημόσια κριτική που έκανε ο Ψινάκης στην εκπομπή στην οποία συμμετείχε, λέγοντας: «όταν υπάρχει ένα κόνσεπτ, που το παίρνουμε από το εξωτερικό, πατάμε πάνω σε αυτό, και με τα καλά του και με τα άσχημα. Κι εμένα μου είπαν “έλα εδώ κυρία Μενεγάκη! Αυτή είναι η εκπομπή. Παρ’ την και κάν’ την. Δεν σ΄αρέσει; Άμα δεν σ’ αρέσει.."».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top