«Θα τσακωνόμαστε on camera ή off camera;»

Χαμός στο τελευταίο Fab 5 με τον Ηλία Ψινάκη

«Θα τσακωνόμαστε on camera ή off camera;»

Αυτό δεν ήταν το Fab 5 , ήταν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποχώρησης.

Το τι «κράξιμο» έπεσε το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στους πρώην πέντε, νυν τέσσερις του σόου του Ant1 δεν λέγεται. Ο ένας «την έλεγε» συνεχώς στον άλλο για την δουλειά του, εν�� το αποκορύφωμα ήλθε προς το τέλος του επεισοδίου. Ο Τρύφων Σαμαράς εκθείασε το χτένισμα που είχε κάνει στον παίκτη, την στιγμή που ο Ηλίας Ψινάκης το βρήκε απλά τραγικό. Δευτερόλεπτα μετά το σόου συνεχίστηκε ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά, τον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Γιώργο Μέρλο, αφού οι τρεις τους τσακώνονταν για το πώς πρέπει να φορέσει ο παίκτης το τζίν του.

Χαμός στο Fab 5. Ο interior designer δεν άντεξε και το «πέταξε»: «Να σας ρωτήσω κάτι; Επειδή δεν το έχουμε αποφασίσει, θα τσακωνόμαστε τελικά on ή off camera;»Όταν οι υπόλοιποι του απάντησαν on camera, εκείνος πήρε ακόμη μεγαλύτερο θάρρος και το συνέχισε: «Α, εντάξει Τρύφωνα. Χάλια τον κούρεψες τότε».

Ο Τρύφων βέβαια πρωταγωνιστούσε σε όλους τους καβγάδες και δη με τον Ψινάκη, στον οποίο δεν χαρίστηκε: «Δεν ακούω τίποτα από αυτά που λες, έχω βουλώσει τα αυτιά μου».

«Δεν βουλώνεις και το στόμα σου, να τα έχεις ασορτί;» του απάντησε όλο νόημα και με το πούρο στο χέρι ο μάνατζερ.

Όπως καταλάβατε, με αυτό το επεισόδιο να έχει γυριστεί πριν από μέρες, ήταν όλοι τους μια τέλεια ατμόσφαιρα. Μόνο ταμπέλα δεν βγήκε δηλαδή για να μας ειδοποιήσουν ότι κάποιος από όλους θα έφευγε. Δεν πειράζει, το καταλάβαμε στο τελευταίο Fab 5 με τον Ηλία Ψινάκη.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top