«Ο Παπανδρέου φταίει που έχασε ο Ολυμπιακός»

Ο Χρ. Φερεντίνος ξέρει ΚΑΙ από πολιτική...

«Ο Παπανδρέου φταίει που έχασε ο Ολυμπιακός»

Άλλη μια ανάλυση-εξήγηση «φωτιά» έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος μέσα από το πρωινό του Ant1. Το πρωί της Τετάρτης και ενώ είχε ξεδιπλώσει όλο του τον πόνο και τον καημό γιατί ο Ολυμπιακός έχασε από την Αρσεναλ, θέλησε να συνδέσει το θέμα της ήττας της ομάδας του με τον Γιώργο Παπανδρέου που μόλις είχε δει σε βιντεάκι των Ράδιο Αρβύλα.

«Τώρα που βλέπω τον Παπανδρέου, αυτός φταίει για όλα. Ο Παπανδρέου τσάντισε τον Σαρκοζί, ο Σαρκοζί τα βρήκε με την Μέρκελ, στήσανε τον αγώνα και έτσι, με αυτόν τον τρόπο πέρασε σε βάρος του Ολυμπιακού. Αν το καλοσκεφτείς, κάτι τέτοιο έχει γίνει. Σίγουρα κάτι παίζει εκεί πέρα», ανέφερε, αφήνοντας, αφώνου και αλάλου γωνία τις τρεις συνεργάτιδές του…Και δεν το είχαμε σκεφτεί πραγματικά καθόλου...

Η Σίσσυ παρέβλεψε το σχόλιο και πήγε σε επόμενο θέμα, Πολίτη και Ζαρίφη δεν έβγαλαν κιχ, ενώ ο ίδιος ο παρουσιαστής το συνέχισε κιόλας.

Λίγο αργότερα, είπε… χρόνια πολλά στον Νικολά Σαρκοζί που γιόρταζε χθες, του Αγίου Νικολάου (έλεος) ενώ πρόσθεσε ότι ο Γάλλος πρόεδρος τσαντίζεται όταν τον αποκαλούν κοντό.

Πρέπει να είναι ο πρώτος παρουσιαστής ever που κατάφερε να συνδέσει την ήττα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Γιώργο Παπανδρέου. Τι να πούμε πιά… Είδατε; Μπορεί από lifestyle να μην ξέρει (λέμε τώρα), αλλά από πολιτική και αθλητικά, οι άλλοι τρώνε την σκόνη του…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top