Το πόρισμα της Ελένης για τα ερωτικά του Αρναούτογλου!

Ούτε το όσα παίρνει ο άνεμος να ‘τανε...

Το πόρισμα της Ελένης για τα ερωτικά του Αρναούτογλου!

Εντάξει, είπαμε να πεις μια καλή κουβέντα για έναν φίλο σου. Αλλά ναμιλάς γι’ αυτόν σχεδόν ένα ολόκληρο ημίωρο παραπάει αγάπη μου! Αυτό έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, που άδραξε ένα δημοσίευμα για τον νέο έρωτα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το παρουσίασε από όοολες τις πλευρές, έβγαζε πόρισμα και... συνέχισε με βίντεο για την νέα εκπομπή και την καριέρα του!


Η Ελένη και το πάνελ της συζήτησαν για την φημολογούμενη σχέση του Γρηγόρη με την Νικόλ Κοτοβός, με αφορμ�� τις φωτογραφίες τους που δημοσιεύουν σήμερα τα περιοδικά Μετά τις αρχικές... τοποθετήσεις, ήρθε και η αποκλειστική συνέντευξη της Νικόλ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star! Βρε δεν ‘πα να την έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα η κοπέλα; Σήμερα της «κόλλαγε» της Ελένης!


«Εγώ δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα ότι είναι με τον Γρηγόρη. Μάλλον φίλοι είναι παιδιά», αποφάνθηκε η 41χρονη παρουσιάστρια και λίγο αργότερα ανάτρεψε εαυτόν, λέγοντας πως συνήθως ο Αρναούτογλου μιλά για τις σχέσεις του αφού έχουν τελειώσει, οπότε τώρα που δεν μιλάει σημαίνει ότι είναι μια χαρά.


Από τα ερωτικά του Γρηγόρη, η εκπομπή «πετάχτηκε» -τσουπ!- στα επαγγελματικά του, κάνοντας ολόκληρη αναδρομή στην πορεία του στην TV.


«Θεσσαλονίκη - Αθήνα και ο γύρος του κόσμου», ήταν ο τίτλος του βίντεο - αφιερώματος για «το αγόρι της διπλανής πόρτας με το μικρόφωνο στο χέρι και την τσάντα στον ώμο» (όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε), ενώ ακολούθησε ανάλυση ακόμα και για την... ηλικία του παρουσιαστή!


Τέτοιο αφιέρωμα παιδάκι μου δεν είχαν ούτε οι Σκορδαλιαγκαίοι που και στο ίδιο κανάλι είναι και καλεσμένο στην εκπομπή τους τον είχαν! Για να μην σχολιάσω το ότι το Λενιώ δεν έχει πλέξει παρόμοιο... έπος για κανέναν συνάδελφό της εκεί στον Alpha!



Δείτε την Ελένη να βγάζει το πόρισμα για την σχέση Γρηγόρη - Νικόλ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top