Με... τις τρίχες της Καραβάτου ασχολήθηκαν τα πρωινάδικα

Ποιός την παρομοίασε με την Μπέκαμ και σε ποιόν δεν άρεσε;

Άλλος κανείς δεν γέννησε μόνο η... Καραβάτου, με τα πρωινάδικα να ασχολούνται επισταμένως με το νέο της look! Τι το ‘θελε η παρουσιάστρια να κόψει τα μαλλιά της κοντά; Άλλος είπε ότι μοιάζει με την Βικτόρια Μπέκαμ και άλλος ότι κάθε άλλο παρά αδύνατη δείχνει!


«Ξέρετε με ποια μοιάζει; Με τη Βικτόρια Μπέκαμ! Μοιάζει στο μαλλί και στο γυαλί! Στο στυλ αυτό δεν μοιάζει στο πρόσωπο;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, προκαλώντας γέλια και σχόλια στο πάνελ του «Πρωινό Mou», που μέχρι και... καταρράκτη στα μάτια του είπαν ότι έχει!


Εντελώς αντίθετη άποψη είχε ο Χρήστος Φερεντίνος, που μπορεί να διατυμπανίζει πως δεν είναι και πολύ του lifestyle αλλά άποψη επί της κουπ έχει: «μα τι έπαθε αυτό το κορίτσι;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε πως το κοντό μαλλί δεν κάνει την Καραβάτου να δείχνει πιο αδύνατη, κρύβοντας τα παραπανίσια κιλά από την εγκυμοσύνη.


Ως... μαμά τοποθετήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, που σχολίασε ότι το κοντό μαλλί είναιπρακτικό μιας και η συνάδελφός της είναι στην περίοδο του θηλασμού και... πού χρόνος να ασχοληθεί με την μπούκλα!