Γ. Μέρλος: «Δε θα φύγει κανείς από το Fab5 έχουμε συμβόλαια»

Τι λέει για τα… τσαλιμάκια Ψινάκη, Γαβαλά, Σαμαρά;

Γ. Μέρλος: «Δε θα φύγει κανείς από το Fab5 έχουμε συμβόλαια»

Στην «Πρωινή Μελέτη» μίλησε ο Γ. Μέρλος και αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν από τον Ηλία Ψινάκη και όχι μόνο για το Fab5.

«Όντως η εκπομπή μπορεί να είχε γίνει καλύτερη. Μπορεί να είχε γίνει ακριβότερη. Να είχε γίνει με άλλα άτομα. Αυτή τη στιγμή για τον οποιοδήποτε λόγο, κάνουμε αυτή την εκπομπή, είμαστε εκεί που είμαστε, άρα δεν έχουμε παρά να σεβαστούμε αυτό που κάνουμε, να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα. Αυτή είναι η άποψή μου, γι’ αυτό και δεν μπαίνω στις διαδικασίες και τις συζητήσεις, τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος», είπε ο γνωστός διακοσμητής προσθέτοντας ότι εκείνος είναι ένας απλός… κομπάρσος στην εκπομπή.

Όσο για τα όσα ακούγονται ότι ο Ηλίας Ψινάκης θα φύγει από την εκπομπή, ο Γιώργος Μέρλος βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Δε θα φύγει κανείς. Αυτά τα πράγματα που λέγονται και κάνουν μικρά πυροτεχνήματα είναι γιατί οι άλλοι ξέρουν καλύτερα της showbiz. Εγώ δεν ξέρω, γι’ αυτό δεν τα κάνω. Δε θα φύγει κανείς, έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, είμαστε εκεί για κάποια επεισόδια και θα τα κάνουμε», τόνισε.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top