Τα δάκρυα του Λάκη στο τελευταίο «Τσαντίρι» για το 2011

Δείτε τι είπε ο Λαζόπουλος και πώς μας αποχαιρέτησε

Τα δάκρυα του Λάκη στο τελευταίο «Τσαντίρι» για το 2011

Πρώτη ανάρτηση: 06/12/2011, 23:22

Τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» για το 2011 ήταν το αποψινό! Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε πολύ συγκινημένος τους «Αλ Τσαντιριώτες» και τις «Αλ Τσαντιριώτισσες», ανανεώνοντας το ραντεβού για τη νέα χρονιά!


Τι κι αν στο προτελευταίο «Τσαντίρι» είχε αφήσει υπονοούμενα πώς από το 2012 ίσως υπάρξουν αλλαγές; Στην τελευταία εκπομπή γι΄αυτή τη χρονιά, δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο.

Αντιθέτως, αποχαιρέτησε πολύ συγκινημένος τους τηλεθεατές, ερμηνεύοντας με βραχνή φωνή από τη συναισθηματική φόρτιση, το τραγούδι «Αν θυμηθείς τ΄όνειρο μου».

Μάλιστα με το ζόρι συγκράτησε τα δάκρυα που άρχισαν να κυλούν από τα μάτια του.

Κατά τ΄αλλα, το τελευταίο «Τσαντίρι» ήταν όπως όλα τα υπόλοιπα της χρονιάς που μας φεύγει. Σπαρταριστό, πέρασε άπαντες από «κόσκινο».

Κανείς δεν γλύτωσε από την κριτική του Λάκη. Πολιτικοί, εκπρόσωποι της showbiz και παρουσιαστές μπήκαν στο σατιρικό του στόχαστρο.

Παράλληλα, αφιέρωσε και μεγάλο μέρος της εκπομπής του σε μια αναδρομή των σημαντικών και αστείων γεγονότων του 2011, όπως παρουσιάστηκαν από το «Αλ Τσαντίρι».

Καλεσμένοι του, ήταν η Χρύσα Ρώπα με τον Γιάννη Ζουγανέλη που έκαναν ένα πολύ σπαρταριστό σκετσάκι, ενώ την εκπομπή έκλεισε η χορωδία των παιδικών χωριών SOS, που ερμήνευσε τα Κάλαντα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Το 2012 θα τα πούμε, και να ξέρετε ότι όλα είναι στο χέρι μας!» ήταν το τελευταίο μήνυμα –για φέτος- του Λάκη Λαζόπουλου.

Κάντε κλικ στο video και δείτε ένα απόσπασμα από τη σάτιρα του Λάκη, αλλά και από τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του στους τηλεθεατές…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top