Άλλαξε το μονόπετρο με... ακριβότερο η Καλλέργη!

Στο πλατό του «Dancing On Ice» θα κοιμάται ο Αλεξέι...

Άλλαξε το μονόπετρο με... ακριβότερο η Καλλέργη!

Ακόμα δεν όρισαν ημερομηνία για τον γάμο και ο Αλεξέι με την Μαριάννα μπήκαν σε περιπέτειες: δεν της άρεσε της αθλήτριας το μονόπετρο και ο καλός της «έσκασε» 2.800 ευρώ για να αποκτήσει εκείνο που της «γυάλισε», δίνοντας όλες του τις οικονομίες!


Η Μαριάννα είχε δηλώσει πως το μονόπετρο που της έδωσε ο καλός της στο «Dancing On Ice» δεν της χωρούσε, οπότε τι πιο... απλό από το να πάρει ένα καινούργιο;


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», το ζευγάρι βρέθηκε σε κοσμηματοπωλείο σε γνωστό πολυχώρο των βορείων προαστίων της Αθήνας για να πάρει καινούργιο δαχτυλίδι και το ματάκι της αθλήτριας έπεσε σε ένα ολίγον τι ακριβό: 2.800 ευρώπαρακαλώ!


Τι κι αν ο Αλεξέικάνει οικονομίες για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και να κάνει οικογένεια με την αγαπημένη του; Χατίρι δεν της χάλασε (α��αχ... έρωτας) και της πήρε το πανάκριβο μονόπετρο, ενώ ο ιδιοκτήτης του έκανε… σκόντο, «κόβοντας» 600 ευρώ από την τιμή.


Αχ αυτές οι γυναίκες! Αλλά τι να σου κάνει και η Μαριάννα; Σε τόσες εκπομπές έχει να πάει ακόμα και σε τόσα περιοδικά να ποζάρει - να μην έχει δαχτυλίδι πρώτο μπόι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top