Λάκης Γαβαλάς: «Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στο Ψινάκη»

Άφησε τον Ηλία και «τα´ βαλε» με τους υπόλοιπους του «Fab5»

Λάκης Γαβαλάς: «Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στο Ψινάκη»
Μπορεί πριν μερικές ημέρες όπως σας ξαναγράψαμε από το star.gr ο Λάκης Γαβαλάς να έκρινε αρνητικά τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη πως το «Fab5» είναι μια αηδία, αλλά τώρα σαν να μας τ΄αλλάζει λιγάκι.

Ο μόδιστρος, μιλώντας στην κάμερα του Star, ξεκαθάρισε πως «εκτιμώ τον Ηλία. Δεν έχω κάτι μαζί του σαν άνθρωπο. Μπορεί στιγμιαία να μην μ΄αρέσουν κάποια πράγματα που λέει. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως χαλάς μια σχέση με έναν άνθρωπο για 2-3 πράγματα που μπορεί να πει».

Μπορεί όπως λέει «όλοι ν΄ αγχώνονται γι΄αυτή την θεαματικότητα» αλλά «αυτό σ΄εμένα, δεν συμβαίνει». Μέσα σ΄όλους φυσικά, βάζει και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Επανέλαβε ακόμα, πως «χωρίς εμένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει ντυμένος ο παίκτης», ξεκαθαρίζοντας πως είναι μεν συνεργάσιμος, αλλά δεν θ΄ακολουθήσει extreme πράγματα.

Επιπλέον, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο Ηλία Ψινάκη, λέγοντας πως «έχει πολλές τηλεορασοώρες. Ίσως πρέπει να το σεβαστώ. Θεωρεί ότι έτσι μπορεί να κάνει θεαματικότητα».

Τέλος, έκανε και την κριτική του στους ιθύνοντες του «Fab5», τονίζοντας πως «το λάθος που έχουμε κάνει είναι ότι δεν έχουμε ακολουθήσει την αμερικάνικη συνταγή».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top