Γ. Λιάγκας: «Η πρωινή ζώνη πρέπει να διατηρηθεί»

Πώς σχολίασε το πρωινό του Ant1;

Γ. Λιάγκας: «Η πρωινή ζώνη πρέπει να διατηρηθεί»

Με τον πεθερό του «συνέλαβε» η κάμερα του Star τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής παρακολούθησε θεατρική παράσταση, διαψεύδοντας για μια ακόμη φορά κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν ��γκυο την σύζυγό του Φαίη Σκορδά. «Είναι αστεία αυτά τα πράγματα, δεν είναι ωραία και σας παρακαλώ να τα κόψετε. Η Φαίη δεν είναι έγκυος», δήλωσε.

Πέρα από αυτό, όμως, ο οικοδεσπότης μίλησε και για τα επαγγελματικά του, τονίζοντας ότι δεν είναι σωστό ένα τηλεοπτικό πρόσωπο να σχολιάζει το άλλο και μάλιστα δημόσια: «Θεωρώ ότι είναι άκομψο να κάνω κρίσεις για τους απέναντι. Σαφώς και έχω δει τι γίνεται απέναντι γιατί υπήρχαν μέρες που εμείς δεν είχαμε εκπομπή, ενώ τα παιδιά απέναντι είχαν, σαφώς και έχω άποψη, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να την διατυπώνω δημόσια. Είναι επαγγελματίες και κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε στον στίβο της τηλεόρασης».

Και συνέχισε: «Εγώ θεωρώ ότι κάνω καλά την δουλειά μου, είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάνουμε και γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι».

Χαρακτηριστική ήταν, τέλος, η απάντησή του για την κρίση, που όπως είναι φυσικό έχει «χτυπήσει» και την πρωινή ζώνη, η οποία όπως είπε ελπίζει και θέλει να διατηρηθεί: «Βλέπω ότι ακόμη υπάρχει ενδιαφέρον του κόσμου για την πρωινή ζώνη, αθροιστικά, τα ποσοστά των δύο πρωινών είναι άνω του 50%, που σημαίνει ότι ο κόσμος έχει μάθει την ζώνη αυτή, την έχει αγαπήσει, του κάνει καλή συντροφιά, άρα το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί η πρωινή ζώνη και τα επόμενα χρόνια στην τηλεόραση άσχετα εάν θα υπάρχει Λιάγκας, Φερεντίνος, Σκορδά ή οποιοσδήποτε άλλος».


Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top