Μαριάννα Καλλέργη-Αλεξέϊ: Ανοίγουν παγοδρόμιο στην Αθήνα;

Τί απάντησε η αθλήτρια του μουάϊ τάϊ

Μαριάννα Καλλέργη-Αλεξέϊ: Ανοίγουν παγοδρόμιο στην Αθήνα;

Η Μαριάννα Καλλέργη επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι οι συγγενείς της Πάμελας λογομάχησαν με την κριτική επιτροπή μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, που της έδειξε την έξοδο από το παιχνίδι.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η αθλήτρια του μουάϊ τάϊ δήλωσε: «Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, όλοι σοκαριστήκαμε γιατί δεν το περιμέναμε ούτε στο ελάχιστο. Μετά, λοιπόν, οι άνθρωποι της Πάμελα άρχισαν να φωνάζουν και ν�� διαμαρτύρονται προς την κριτική επιτροπή και δη προς την κυρία Παπαρίζου. Της έλεγαν ότι είναι άδικο και ότι τέτοια πράγματα δεν είναι δυνατόν να γίνονται. Μάλιστα της έλεγαν ότι η εκπομπή άρχισε να κάνει νούμερα από τότε που μπήκε η Πάμελα στο παιχνίδι».

Η Μαριάννα εξέφρασε την άποψη ότι αυτό που συνέβη με την Σάγια και την Πάμελα ήταν ό,τι πιο άδικο και ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε αυτά τα δύο ζευγάρια να είναι προτεινόμενα.

Σε ό, τι αφορά την περιβόητη πρόταση γάμου από τον Αλεξέϊ, η Μαριάννα είπε για μια ακόμη φορά ότι έχει πει το ναι, αλλά το πράγμα θα κυλήσει με τον καιρό και θα γίνει και ο γάμος.

Ήταν τελικά κεραυνοβόλος ο έρωτάς της με τον Αλεξέϊ; «Όχι, σε καμία περίπτωση. Μιλάγαμε για αρκετό καιρό όταν ξεκίνησε το σόου γιατί βγαίναμε για να γνωρίσουμε ο καθένας τον παρτενέρ του. Μάλιστα, μου έλεγε ότι του θυμίζω τον εαυτό του σε μικρότερη ηλικία».

Τέλος, η Μαριάννα αποκάλυψε ότι ο Αλεξέϊ είχε πολύ καλή πρόταση για μια δουλειά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πολωνία, αλλά την απέρριψε για να είναι στην Ελλάδα. Για το εάν οι ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Αλεξέϊ να ανοίγει παγοδρόμιο στην πρωτεύουσα και μάλιστα σε αυτό συμμετέχει και η ίδια; «Περιμένετε και θα δείτε...», ήταν η απάντηση που έδωσε στο Αξίζει να το ζεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top