Σας το ξεκαθαρίζω μια και καλή: «Η Φαίη ΔΕΝ είναι έγκυος»

Γιώργος Λιάγκας μαινόμενος...

Απάντηση σε όσους μιλούν για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή. Όπως ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής, η Φαίη ΔΕΝ είναι έγκυος.

Ο Γιώργος άρχισε να μιλάει για τα μπάνια που έκανε το σαββατοκύριακο, αφού ως γνωστόν, είναι χειμερινός κολυμβητής. «Μόνος σου πήγες;» τον ρώτησε η συμπαρουσιάστριά του Ελεάννα Τρυφίδου κι εκείνος απάντησε ότι δεν τον ακολούθησε ούτε η Φαίη, ούτε ο Γιαννάκης. Λίγα λεπτά μετά, όταν το ραδιοφωνικό δίδυμο διάβασε μήνυμα ακροατή που ρωτούσε πώς η Φαίη έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και πόσο καιρό θήλαζε, ο Γιώργος βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει και στο γιατί η Φαίη με τον Γιάννη δεν τον ακολούθησαν στην θάλασσα, αλλά και το εάν και πόσα από τα κιλά της εγκυμοσύνης έχει χάσει:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Η Φαίη με το μωρό δεν με ακολούθησαν γιατί απλά δεν κάνουν μπάνιο. Εγώ είμαι χειμερινός κολυμβητής. Ο Γιαννάκης δεν έχει γίνει καν… καλοκαιρινός. Πέρα όμως από αυτό και μια και βλέπω το μήνυμα του ακροατή τώρα, θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω μια και καλή ότι η Φαίη ΔΕΝ είναι έγκυος. Το είπαμε, το ξαναείπαμε, αλλά κάποιοι επιμένουν», δήλωσε σε πολύ έντονο ύφος και φανερά ενοχλημένος από όσους λένε ότι η Φαίη περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό.

Η παύση στο στούντιο ήταν εμφανής με την Ελεάννα να μην λέε�� κουβέντα και δευτερόλεπτα μετά να ψελλίζει: «Δεν είναι;»

Ο Γιώργος επέμεινε: «Είπαμε ΟΧΙ. Και δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, έχει χάσει ένα 80-85%, εντελώς και όλα δεν τα έχει χάσει ακόμη…»

Οκ, αφού λοιπόν δεν είναι, εμείς πάμε πάσο. Πάντως και στο πρώτο παιδί, πολύ δικαιολογημένα το ζευγάρι είχε επιλέξει να μην πει τίποτα, μέχρις ότου σιγουρευτούν ότι έχει παρέλθει το πρώτο τρίμηνο και όλα βαίνουν καλώς. Και πολύ καλά έκαναν. Όμως, είναι άλλο ένα ζευγάρι να περιμένει να σιγουρευτεί ότι όλα πάνε καλά και άλλο να λέει ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Και όλα ��υτά που βλέπουμε εμείς τι είναι βρε Γιώργο; Η ελαφρά φουσκωμένη κοιλίτσα, οι λιγούρες, οι καθυστερήσεις στην εκπομπή και το κλείσιμο στο σπίτι; Απλές συμπτώσεις ή ιδέα μας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top