Η απάντηση του Γ. Λιάγκα στη Ν. Μπουλέ

Πώς το πήρε που δεν είναι στα τηλεοπτικά της γούστα;

Η απάντηση του Γ. Λιάγκα στη Ν. Μπουλέ

Στη Νάντια Μπουλέ αναφέρθηκαν για μια ακόμα φορά στο «Πρωινό Mou». Αφορμή αυτή τη φορά ήταν οι δηλώσεις της στον Πέτρος Κωστόπουλο ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι στις τηλεοπτικές της προτιμήσεις.

«Καταρχάς ήθελα να σε ρωτήσω αν κοιμήθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Γιατί βγήκε η Μπουλέ στον Κωστόπουλο και είπε ότι δεν είσαι στις τηλεοπτικές της προτιμήσεις και δεν ξέρω αν σε έπιασε λόξυγκας ή κόψιμο» είπε στον παρουσιαστή η Σάσα Σταμάτη.

«Η Νάντια έχω πει πως σε αυτό που κάνει τώρα είναι πάρα πολύ καλή», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε όλο νόημα:

«Εγώ δεν έχω εμπάθεια με κανέναν άνθρωπο. Όταν κάτι μου αρέσει το λέω, όπως και όταν κάτι δεν μου αρέσει πάλι θα το πω. Και δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους. Αν δεν αρέσουμε στη Νάντια, θα προχωρήσουμε και χωρίς αυτό!»

Και τότε ήταν που η Σάσα άρχισε και πάλι να τον ειρωνεύεται λέγοντας ότι είναι λεβέντης και υπεράνω, κάνοντας τη Φαίη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

«Σας παρακαλώ, μπορείτε να μην κοροϊδεύετε τον άντρα μου;», είπε η… σύζυγος Φαίη για να πάρει θάρρος ο Λιάγκας και να τα… «βάλει» με τους συνεργάτες του.

«Εδώ με βρίζετε εσείς που είμαστε στην ίδια εκπομπή, δεν θα με βρίζει η Μπουλέ;», τους είπε γελώντας, δείχνοντας ότι δεν τον πτοούν τα αρνητικά σχόλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top