Γιώργος Λιάγκας: Στην Δέσποινα Βανδή χωρίς την Φαίη

Τί απάντησε για την απουσία της συζύγου του;

Γιώργος Λιάγκας: Στην Δέσποινα Βανδή χωρίς την Φαίη

Άλλη μια νυχτερινή έξοδο χωρίς την Φαίη Σκορδά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αυτή τη φορά βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ελλη Κοκκίνου.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο παρουσιαστής παρακολούθησε το πρόγραμμα των τριών καλλιτεχνών το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα έστελνε φωτογραφίες και βίντεο από το πρόγραμμα στο fever. Τώρα, στην Φαίη τα έστελνε, σε κάποιον άλλο τα έστελνε, κανείς δεν ξέρει.

Ένα είναι βέβαιο: Ότι η έξοδος του Γιώργου χωρίς την σύζυγό του «φούντωσε» και πάλι της φήμες περί εγκυμοσύνης της Φαίης, η κοιλίτσα της οποίας φαίνεται όλο και πιο έντονα, αλλά η ίδια, μέχρι στιγμής κρατά σιγή ιχθύος… Όταν ο Γιώργος ρωτήθηκε πάντως κατά την είσοδό του γιατί πήγε στο κέντρο μόνο με τον Ουγγαρέζο απάντησε: «Εδώ δεν ήλθαμε για δηλώσεις».

Από εδώ η Φαίη, από κει η Φαίη, μια και κανείς δεν την είδε, ρωτήθηκε ο Ουγγαρέζος, ο οποίος είχε «έτοιμη» την απάντηση: «Είναι στο σπίτι με το μωρό! Εγώ το μόνο που μπορώ να σας πώ είναι για την εκπομπή στην οποία προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι…»

Το πιάσαμε το υπονοούμενο Δημήτρη… Τώρα, τί συμβαίνει τελικά, αυτό θα μπορούμε να το πούμε με σιγουριά σε λίγους μήνες… εάν βεβαίως η Φαίη αφήσει για δεύτερη φορά τα εφαρμοστά ρούχα και αρχίσει να φοράει τα πιο φαρδιά… ξέρετε αυτά της εγκυμοσύνης…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top