Τα δάκρυα της Ελενας Παπαβασιλείου στο Μες στην Καλή Χαρά

Τί της είπε η Ναταλία Γερμανού στον «αέρα» της εκπομπής;

Τα δάκρυα της Ελενας Παπαβασιλείου στο Μες στην Καλή Χαρά

Στροφή σχεδόν 180 μοιρών έκανε με το κεφάλι της Ναταλία Γερμανού, όταν η Ελενα Παπαβασιλείου έκανε ένα λάθος το πρωί της Κυριακής στον αέρα του Μες στην Καλή Χαρά.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η εκπομπή «επέστρεψε» με μουσική υπόκρουση του Κώστα Μπίγαλη και ένα παλιότερο κομμάτι του που έχει τον τίτλο «247». Ενας ένας λοιπόν άρχισαν να λένε τα αγαπημένα κομμάτια του τραγουδιστή και ποιο από αυτά ήθελαν να παιχτεί στην εκπομπή. «Θέλω το Ρίνα – Κατερίνα», έλεγε ο ένας. «Θέλω το μελισσούλα - μελισσάκι», έλεγε ο άλλος και πολλά άλλα. Μέχρι που και η Ελενα Παπαβασιλείου είπε ποιο κομμάτι ήθελε να ακουστεί στο πρωινό του Alpha. «Θέλω το τσάϊ με λεμόνι στο μπαλκόνι».

«Αυτό είναι του Δάκη, αλλά δεν πειράξει», της είπε φανερά ενοχλημένη η Ναταλία που προτίμησε να αναφερθεί στον διαγωνισμό της εκπομπής, γυρίζοντας το κεφάλι της από την άλλη πλευρά και να «φύγει» από το θέμα. Έλα όμως που όλοι οι υπόλοιποι γελούσαν ασταμάτητα και δεν την άφησαν, οπότε τι να κάνει, αναγκαστικά έπρεπε να «ξαναγυρίσει» σε αυτό. Εντωμεταξύ, η Ελενα είχε πέσει στον καναπέ και είχε σκεπάσει και το πρόσωπό της με ένα μαξιλάρι, αφού σχεδόν… έκλαιγε, αλλά από τα γέλια.

«Μην κλαις κοριτσάκι μου… μην κλαις… δεν φταίς για αυτό που είπες… δεν είσαι υποχρεωμένη να τα ξέρεις όλα... εσύ ήσουν αγέννητο έτσι κι αλλιώς όταν βγήκε το «τσάϊ με λεμόνι»…

Πάντως, το γεγονός ότι την αποκαλεί «αγεννητ-Ο», «ευγενικ-Ο» και αναφέρεται σε εκείνη πάντοτε σε ουδέτερο ενικό και ποτέ στο… θηλυκό ας πούμε, δύο πράγματα σημαίνει: ‘ Η την θεωρεί πολύ μικρότερη, ή πιστεύει ότι είναι υποδεέστερης σημασίας όσα λέει και κάνει.


Μάλλον το πρώτο πρέπει να συμβαίνει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top