Σπύρος Παπαδόπουλος: «θα σταματούσα την τηλεόραση αν είχα τρόπο να ζήσω»

Τι λέει για το κόστος της εκπομπής του και την Ε. Ράντoυ

Σπύρος Παπαδόπουλος: «θα σταματούσα την τηλεόραση αν είχα τρόπο να ζήσω»

Βιοποριστικοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνει την εκπομπή «Στην Υγειά Μας», όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του! Παράλληλα, δεν κρύβει ότι έκανε κι αυτός περικοπές, ενώ μιλά για το σήριαλ με την Ελένη Ράντου που «κόλλησε».


«Αν είχα έναν τρόπο να ζήσω θα σταματούσα να κάνω τηλεόραση, αν και δέχομαι ότι της οφείλω πολλά. Το “Στην Yγειά Μας" δεν το θεωρώ τηλεόραση, είναι κάτι ξεχωριστό... Η τηλεόραση θα ήταν βαριά κουβέντα να πούμε ότι είναι Τέχνη, κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς αλλά δεν την συγκρίνω με το θέατρο», λέει ο ηθοποιός - παρουσιαστής στο «TV Έθνος» και δεν κρύβει την προτίμησή του στο σανίδι.


Γνωστοποιώντας ότι ούτε η εκπομπή του ξέφυγε από το «ψαλίδισμα», ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρει: «θα έπρεπε αυτή η συγκεκριμένη εκπομπή -επειδή έχει τόσες δραστηριότητες διαφορετικές- να τύχει άλλης αντιμετώπισης. Δυστυχώς, όμως, δεν έτυχε. Και όταν λέω δραστηριότητες εννοώ ότι π.χ. έχω μια κομπανία από είκοσι μαθητές στην Καρδίτσα. Αν τους φέρω, πρέπει να τους κάνω τα έξοδα και να τους πληρώσω και διανυκτέρευση. Τώρα πια δεν μπορεί να γίνει αυτό. Χάνουμε κάποια πράγματα, ωστόσο, ας περάσει σε δεύτερη μοίρα γιατί και ��ε την γκρίνια δεν γίνεται τίποτα».


«Τόσα χρόνια που κάνω τηλεόραση αυτό μόνο με τους "Απαράδεκτους" το έχω δει. Μιλάμε για όγδοο χρόνο και ο κόσμος όλο και περισσότερο ανταποκρίνεται. Μου λένε ότι μαζεύονται στα σπίτια και κάθονται και γλεντάνε... Ειδικά τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι πολύτιμη αυτή η εκπομπή και με ικανοποιεί αφάνταστα να ξέρω ότι προσφέρω στους συμπολίτες μου μια διέξοδο γλεντιού και κεφιού. Πάντα στις δύσκολες στιγμές υπάρχουν και κάποια θετικά. Θα ξαναβρούμε την παρέα, θα μαζευόμαστε και θα μιλάμε, είχαμε χαθεί ο καθένας στο Cayenne του. Υπάρχουν ευκαιρίες να ξαναβρούμε χαμένα πράγματα που έχουμε χάσει από τη νεοπλουτίλα των τελευταίων 20-30ετών», συνεχίζει.


Τέλος, ο ηθοποιός - παρουσιαστής επιβεβαιώνει τις φήμες που τον ήθελαν σε σήριαλ με την Ελένη Ράντου: «καλό ήταν το κείμενο, αλλά κάπου κόλλησε. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Δεν έχω όρεξη, ούτε πολύ χρόνο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το θέατρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top