Το χαστούκι του Κωστόπουλου στον Σάββα Πούμπουρα!

Γιατί όρμησε στον καλεσμένο της εκπομπής του

Το χαστούκι του Κωστόπουλου στον Σάββα Πούμπουρα!
Μια θερμότατη υποδοχή επιφύλασσε στον Σάββα Πούμπουρα ο Πέτρος Κωστόπουλος… Ο Σάββας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ»… εισέπραξε τα χαστουκάκια του παρουσιαστή για τις προκλητικές δηλώσεις που είχε κάνει για την γυναίκα του Κωστόπουλου…

Ο Σάββας Πούμπουρας είχε δηλώσει στον Θέμη Γεωργαντά ότι θα ήθελε να συνάψει ερωτική σχέση με την Τζένη Μπαλατσινού…. Ο Κωστόπουλος λοιπόν αφού πλησίασε απειλητικά τον καλεσμένο του, τον ρώτησε για τις δηλώσεις αυτές…

Τότε ο Σάββας επανέλαβε τα όσα είχε πεί με αποτέλεσμα να τσαντιστεί ο Κωστόπουλος και να τον χαστουκίσει…

Για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Alpha, λόγω της συμμετοχής του στο «Dancing with the Stars», δήλωσε: «Θα μπορούσε να μου βγει σε καλό, θα μπορούσε σε κακό. Είχα δώσει τα χέρια, είμαι άνθρωπος του λόγου και ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες. Έτυχε απλά».

Επιπλέον, δήλωσε αρκετά ...φιλελευθερος όσον αφορά στην απιστία και των δύο φύλων και αποκάλυψε ότι έχει κάνει σχέση και με γυναίκα δέκα χρόνια μεγαλύτερή του.

«Πιο παλιά ανακατευόμουν με ηλικίες μεγαλύτερες από μένα. Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερη από μένα, που είναι ακόμη κολλητή μου… Η Μαρία με έστησε σαν άνθρωπο, με έστησε σαν άντρα. Μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος ανθρωπος».

Δείτε το χαστούκι του Κωστόπουλου στον Πούμπουρα...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top