Νάντια Μπουλέ: «Κάτι κάνω λάθος με τους άνδρες»

Τί είπε για την Ελένη και... για τον Αντώνη Κανάκη;

Νάντια Μπουλέ: «Κάτι κάνω λάθος με τους άνδρες»

Της έχουν κάνει πρόταση γάμου; Εχει πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα; Και ποια τηλεοπτικά πρόσωπα της αρέσουν περισσότερο; Σε όλα απάντησε η Νάντια Μπουλέ, που ήταν καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής (02/12) στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο οικοδεσπότης ρώτησε την παρουσιάστρια πώς καταφέρνει και είναι τόσο αυστηρή, κατ’αρχήν στο Black Out. «Είναι ένας ρόλος. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, άλλωστε. Εχω δει τα αντίστοιχα παιχνίδια άλλων χωρών και οι παρουσιάστριες είναι πολύ πιο αυστηρές. Αυτό που βλέπετε σε μένα δεν είναι τίποτα!», δήλωσε, ενώ στην συνέχεια ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε εάν είναι τόσο αυστηρή ή… «φράου», όπως είπε χαρακτηριστικά με τους άνδρες. «Ιδίως με τους άνδρες δεν είμαι καθόλου αυστηρή. Για την ακρίβεια, οι φίλες μου με αποκαλούν με μια συγκεκριμένη λέξη που δεν μπορώ να την πώ στον αέρα… τύπου χαζογκ.....α... Πέφτω με τα μούτρα στους άνδρες. Τι να πώ; Κάτ�� κάνω λάθος πάντως με τους άνδρες, είναι σίγουρο αυτό».

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι της έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά δεν προχώρησε, ενώ έχει πέσει στα πατώματα για άνδρα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο, ενώ μιλώντας για απογοητεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, δήλωσε ότι τα όσα ακούγονται τώρα για εκείνη δεν την στενοχωρούν τόσο, όσο αυτά που είχε δει και είχε ακούσει για το πρόσωπό της όταν έκανε το top chef:«Δεν έχω τίποτα παραπάνω για να είμαι συνέχεια στην τηλεόραση. Απλά μετά το πρωινό του καλοκαιριού, προέκυψε μια άλλη παραγωγή. Αυτό έγινε. Δεν τέθηκε θέμα να μείνω στο πρωινό του χειμώνα, γιατί δεν συζήτησα και ποτέ γι’αυτό».

Όταν, τέλος, κλήθηκε να δώσει τα πέντε πιο αγαπημένα της ονόματα στην ελληνική τηλεόραση, η Νάντια Μπουλέ είπε: «Φερεντίνος, Μενεγάκη, Σεμίνα Διγενή, Πόπη Τσαπανίδου, Αντώνης Κανάκης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top