Κ. Ζαρίφη: «Όσοι πούλησαν σταριλίκι στην TV κάθονται και μας βλέπουν από τον καναπέ τους»

Σε ποιους ρίχνει τα βέλη της η πανελίστρια

Κ. Ζαρίφη: «Όσοι πούλησαν σταριλίκι στην TV κάθονται και μας βλέπουν από τον καναπέ τους»

Συνέντευξη στο κανάλι στο θεσσαλικό κανάλι TRT έδωσε η Κατερίνα Ζαρίφη και είπε να ρίξει τα καρφάκια της προς του stars της ελληνικής t.v.

Διότι το Κατερινάκι αναφέρθηκε με άκρως υποτιμητικό τρόπο σε όσους κατά τη γνώμη της πούλησαν στο παρελθόν σταριλίκι στην t.v.

«Όσοι πούλησαν σταριλίκι μας βλέπουν τώρα από τον καναπέ τους», είπε με νόημα η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ αναφέρθηκε και στα αστρονομικά ποσά που ακουγόταν στο παρελθόν ότι έπαιρναν τα… μεγάλα ονόματα.

«Καλό ήταν να μαζευτούν λίγο τα λεφτά της τηλεόρασης γιατί ακούγαμε κάτι ποσά… Όταν ο μισθός σου είναι ένα στεγαστικό δάνειο είναι και λίγο προκλητικό για τον κοσμάκη εκεί έξω», είπε το… Κατερινάκι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Ε… δεν είναι και πολλοί αυτοί που έπαιρναν χρήματα όσο ένα στεγαστικό δάνειο. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι…

Ααααα και μπορεί το κορίτσι να είχε πει πριν ξεκινήσει το πρωινό του ΑΝΤ1 ότι πανελίστρια γεννήθηκε και πανελίστρια θα πεθάνει, όμως τώρα μας αποκάλυψε ότι ο όρος πανελίστρια δεν της αρέσει καθόλου.

«Ξερνάω με τον όρο πανελίστρια», είπε και πρόσθεσε με νόημα: «Πολλές φορές οι πανελίστες κλέβουν τις εντυπώσεις από τους παρουσιαστές»!!!!

Τι να πούμε κι εμείς… Πανελίστρια δεν της αρέσει, παρουσιάστρια δεν της… έκατσε, τι άλλο έμεινε να κάνει αυτό το κορίτσι στην t.v;

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top