Λιάγκας: «Για να δούμε εάν θα υπάρχουν εκπομπές μέχρι τον Μάρτιο...»

Τί εννοούσε ο παρουσιαστής και σε ποιον απευθυνόταν;

Λιάγκας: «Για να δούμε εάν θα υπάρχουν εκπομπές μέχρι τον Μάρτιο...»

Από ένα απλό σχόλιο για τον Ορέστη Τζιόβα ξεκίνησε η κουβέντα στο Πρωινό mou, σε υπονοούμενα για το εάν θα υπάρχουν τηλεοπτικές εκπομπές τον Μάρτιο κατέληξαν.

Λιάγκας, Σκορδά και συνεργάτες του πρωινού του mega μιλούσαν για το ύφος που είχε ο Ορέστης Τζιόβας, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη, όπου μίλησε για την ζωή του μετά το τέλος της σχέσης του με την Κατερίνα Παπουτσάκη. «Είναι κάπως… βαριέται; Πώς μιλούσε έτσι;»ρώτησε η Φαίη Σκορδά τον Γιώργο, ο οποίος «φόρτωσε» κανονικότατα, λέγοντας πως δεν μπορεί όποτε κάποιο γνωστό πρόσωπο μιλά ήρεμα και δεν φωνάζει να τον «βγάζουν» ότι δήθεν κάτι έχει. «Είναι χαμηλών τόνων. Τι πρέπει να κάνει δηλαδή; Να βγεί και να φωνάζει ή να βρίσει την Παπουτσάκη;»

Εκεί ήταν που η Σάσα Σταμάτη, που ως γνωστόν δεν θέλει και πολύ, πήρε αφορμή και «την είπε» για μια ακόμη φορά στον παρουσιαστή. «Εσύ Φαίη μου είσαι ούτως ή άλλως χαμηλών τόνων, ο Λιάγκας δεν είναι… είναι υψηλών τόνων και υψηλών… προδιαγραφών…» είπε τελειώνοντας και θέλοντας να σώσει αυτό που πήγε να πει στον αέρα.

«Καλάαα… δούλευε, δούλευε Σταμάτη…», της απάντησε με νόημα ο Λιάγκας, όταν ο Ουγγαρέζος ψιθύρισε σχόλιο περί ορίου που της έχουν θέσει μεταξύ σοβαρού και αστείου μέχρι τον Μάρτιο. «Ναι, ναι… για να δούμε θα υπάρχουν εκπομπές μέχρι τον Μάρτιο;» ρώτησε ευθέως και χωρίς να κάνει καθόλου πλάκα ο Λιάγκας…

«Πάγωσαν» και τα γέλια και οι χαρές όλων των υπολοίπων στο στούντιο και η κουβέντα συνεχίστηκε χωρίς αστειάκια. Λέτε να ξέρει κάτι που οι άλλοι… αγνοούν;


Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top