Κουίζ: Ποιος παρουσιαστής ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Θέλω να κάνω παιδί αλλά δεν νιώθω ακόμη έτοιμος»

Κουίζ: Ποιος παρουσιαστής ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Για την εμπειρία του ως συμπαρουσιαστής της Ντίνας Νικολάου στους Νηστικούς Πράκτορες και το πώς βλέπει πλέον την μαγειρική μίλησε ο Ιωσήφ Μαρινάκης.


«Φέτος απολαμβάνω μια πολύ ωραία εμπειρία. Η μαγειρική αποτελεί έναν παλιό μου έρωτα, μια αγάπη και ήταν κάτι που το κρατούσα για εμένα και δεν είχα σκεφτεί να το αξιοποιήσω επαγγελματικά. Χρόνο με τον χρόνο δένουμε όλο και καλύτερα με την Ντίνα, γιατί μπήκαμε στα βαθιά πολύ απότομα. Πλέον έχει αλλάξει και η νοοτροπία μου απέναντι στην κουζίνα. Μαγειρεύω και για τους φίλους μου. Πιστεύω ότι όταν μαγειρεύεις με μεράκι, το φαγητό θα βγει σίγουρα νόστιμο».

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή, λέγοντας ότι σκοπεύει να παντρευτεί, χωρίς ωστόσο να έχει ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου με την αγαπημένη του. «Δεν είναι κάτι που έχω στόχο να κάνω πολύ σύντομα, αλλά, ναι, σκοπεύω να παντρευτώ. Το σημαντικό για εμένα δεν είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει κανείς. Όμως όλα πάνε καλά και θέλουμε να πάμε και λίγο παρακάτω», δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη.

Τι λέει για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας; «Δεν μπορώ να το δω ακόμη, γιατί ποτέ δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Κάθε φορά που το σκέφτομαι, λέω πώς θα το αντιμετωπίσω αυτό, αλλά τελικά νομίζω ότι όταν έλθει η ώρα, θα ανταποκριθώ. Πάντα νιώθω ανέτοιμος για κάτι τέτοιο, αλλά εάν δεν βουτήξεις στα βαθιά, δεν κολυμπάς», συμπλήρωσε.

Οσο για τις ικανότητες της συντρόφου του στην μαγειρική; «Μαγειρεύει στο σπίτι. Πάντα όποτε γυρίσω στο σπίτι, με περιμένει ένα πολύ νόστιμο φαγητό».

Δείτε τις δηλώσεις του στην Πρωινή Μελέτη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top