Η Τατιάνα βαθμολογεί το styling των επωνύμων

Δείτε τι βαθμό πήραν οι celebrities

Η Τατιάνα βαθμολογεί το styling των επωνύμων

Νέα στήλη έβαλε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μίλα» στην οποία θα βαθμολογεί κάθε εβδομάδα το στυλ των επωνύμων.

Ποδαρικό στη νέα στήλη έκανε η Ελένη Μενεγάκη από τη βραδινή της εμφάνιση στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η παρέα του Μίλα λοιπόν σε συνεργασία με τη στυλίστρια Ανούσα Μελά έβαλαν στην εμφάνιση της Ελένης το βαθμό 8,5. Η Ελένη έκανε μια safe επιλογή με ένα ασπρόμαυρο σύνολο, ενώ φόρεσε κι ένα ζευγάρι μαύρες γόβες Louboutin που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Δεύτερη στην… αξιολόγηση ήταν η Φαίη Σκορδά από μια βόλτα με το γιο της, όπου η παρουσιάστρια φορούσε ένα σορτς με καφέ μπότες. Η Ανούσα Μελά λοιπόν έβαλε στη Φαίη ένα εφταράκι. Διότι μπορεί το σορτς να είναι στα συν το φετινό χειμώνα για την γκαρνταρόμπα σας, όμως φοριέται με οπάκ καλσόν για να μη φαίνεται το πόδι. Επίσης λάθος ήταν και οι καφέ μπότες που φορούσε η Φαίη, καθώς το σύνολο ήταν total black.

Την ασφαλή επιλογή του μαύρου έκανε σε πρόσφατη έξοδό της και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1 πήρε ένα 7,5 κι αυτό γιατί φορούσε μπότα πάνω από το γόνατο, αντί για ένα ankle boot που θα της ψήλωνε το πόδι, ενώ και το καλσόν της ήταν εντελώς λάθος, αφού είχε μια γυαλάδα.

Τέλος τη χαμηλότερη βαθμολογία στη νέα ενότητα της Τατιάνας Στεφανίδου πήρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Το θερμόμετρο του στυλ έπεσε σε… πολικές θερμοκρασίες, αγγίζοντας το 4,5!!!! Η Πηνελόπη είχε κάνει ένα αρκετά εκκεντρικό ντύσιμο με ιδιαίτερες μπότες πάνω από το γόνατο, στενή, ξεβαμμένη μπότα κι ένα γκρι t– shirt. Όπως είπε και η στυλίστρια, η ηθοποιός συνδύασε δύο στυλ και όχι με επιτυχημένο τρόπο, με αποτέλεσμα η συνολική εικόνα να μην δίνει την αίσθηση ενός συνόλου, αλλά αντίθετα ένα παζλ από ξεχωριστά look.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top