Η σύζυγος Φερεντίνου δεν αποκλείει να τους δούμε τηλεοπτικά «μαζί»!

Θα πήγαινε καλεσμένη στους Σκορδά-Λιάγκα;

Η σύζυγος Φερεντίνου δεν αποκλείει να τους δούμε τηλεοπτικά «μαζί»!
Η Σοφία Παυλίδου δεν αποκλείει τίποτα, ποτέ δεν λέει «ποτέ», και γι΄αυτό μην απορήσετε αν κάποια στιγμή την δούμε τηλεοπτικά, στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα τολμούσε κάτι τέτοιο, δεν το απέκλεισε:

«Δεν ξέρω αν θα το τολμούσα. Δεν είναι και η δουλειά μου άμεσα η παρουσίαση. Δεν θέλω να λέω ποτέ σε τίποτα. Μπορεί και να γίνει αυτό δεν ξέρω. Δεν είμαι αρνητική».

Παράλληλα, δίνει και «ψήφο εμπιστοσύνης» στον σύζυγο της, ξεκαθαρίζοντας πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις της πως δεν θα μπορούσε να κάνει πρωινό:

«Ο Χρήστος μπορεί να κάνει το οτιδήποτε καλά, αρκεί να έχει τη διάθεση ν΄ασχοληθεί με αυτό.Μπορεί να κάνει καλά τα πάντα και να προσαρμοστεί».

Θα πήγαινε όμως καλεσμένη στους απέναντι που δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;«Θα πήγαινα και στους απέναντι καλεσμένη. Γιατί όχι;»

Όσο για τις φήμες που ακούγονται πως η Φαίη είναι έγκυος; η Σοφία Παυλίδου της το εύχεται!

«Μακάρι το κορίτσι να ξαναμείνει έγκυος! Μακάρι να της συμβεί!»

Προς το παρόν πάντως, η ηθοποιός στηρίζει τον σύζυγο της σε ο,τι κι αν κάνει:

«Είμαστε ψύχραιμοι κι εγώ και ο Χρήστος. Πάντα κάτι γράφεται και πάντα κάτι ακούγεται. Η τηλεόραση δεν είναι κάτι σίγουρο. Η δουλειά μας δημιουργεί ένα παραπάνω άγχος. Το ότι έχεις φέτος εκπομπή, δεν σημαίνει πως θα έχεις και του χρόνου».

Κάντε κλικ και δείτε το video από την «Πρωινή Μελέτη»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top