Ένας φύλακας - Άγγελος στα «Μυστικά της Εδέμ»

Τι θα δούμε την νέα σεζόν;

Ένας φύλακας - Άγγελος στα «Μυστικά της Εδέμ»

Δυνατές συγκινήσεις και απρόσμενες εξελίξεις μας περιμένουν και την επόμενη σεζόν στα «Μυστικά της Εδέμ», με την Εύα να προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για... τον γιό της!

Μετά τον αποχαιρετισμό του Μάνου που είδαμε στην τελευταία τηλεταινία του σίριαλ, η Εύα πέφτει στα πατώματα, με την μητέρα και την κόρη της να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την συνεφέρουν. Οι τρεις τους, άλλωστε, θα μεγαλώσουν τον μικρό Άγγελο.

Ο Μάνος έφυγε, ο Στέφανος την πρόδωσε και η κα. Καρτάλη πρέπει να δουλέψει να τα βγάλει πέρα. Κάπου εκεί, λοιπόν, θα κάνει την εμφάνισή του το συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών που είναι ακόμα ανοιχτό και η πρωταγωνίστριά μας θα πέσει με τα μούτρα στα γυμναστήρια για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να γυρίσει στο μόντε��ινγκ!

Στο μεταξύ, η Μαρίλια περνά στην Οδοντιατρική και όχι στην Ιατρική όπως ήθελε, οπότε αποφασίζει να δώσει ξανά εξετάσεις. Παράλληλα, θα πιάσει δουλειά, πιθανότατα ως σερβιτόρα, ενώ θα την δούμε να επικοινωνεί μέσω e-mail με τον πατέρα της στην Αμερική.

Φυσικά, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη δεν θα τον δούμε ξανά στις οθόνες μας αφού αποχώρησε από το σίριαλ. Βέβαια, οι πληροφορίες αυτή την ώρα τον θέλουν να επιστρέφει στο... φινάλε για να πάρει την Εύα και να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Αν, βέβαια, δεν αλλάξει κάτι στην πορεία!

πηγή: TV Ζάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top