Μουστάκα: «Ο πιο σέξι απ’ τους “Αρβύλα” είναι η Σαρδέλα»!

Δεν έχει σχέση με τον Κανάκη λέει το κορίτσι του Αρβύλα

Μουστάκα: «Ο πιο σέξι απ’ τους “Αρβύλα” είναι η Σαρδέλα»!

«Ακολούθησα την εντολή του Αντώνη που μου είπε: ”μην ασχολείσαι”». Με αυτή τη φράση η Χριστίνα Μουστάκα, το ένα από τα δύο δροσερά κορίτσια του «ράδιο Αρβύλα», απαντά, με συνέντευξή της στο Nitro, ρητά και κατηγορηματικά στις φήμες που θέλουν την ίδια και τον «μίστερ Αρβύλα» Αντώνη Κανάκη να διατηρούν σχέση.

«Απορώ ποιος παρανοϊκός έβγαλε όλα αυτά τα σενάρια; Φθάσαμε μέχρι το σημείο να ακούγεται ότι το αγόρι μου βρήκε τον Κανάκη και πιάστηκαν στα χέρια. Δεν γίνεται δηλαδή να υπάρχει μια απλή επαγγελματική συνεργασία;» αναρωτιέται η μελαχρινή παρουσιάστρια.

Έχοντας συνηθίσει να τραβά τα αντρικά βλέμματα από μικρότερη ηλικία, όταν και δούλευε ως αισθητικός, η Χριστίνα Μουστάκα εξομολογείται πως είναι και λίγο αντράκι. «Αυτό εξάλλου διαπίστωσαν και ο Γιάννης Σερβετάς με τον Αντώνη Κανάκη όταν μου έκαναν δοκιμαστικό και τους άρεσα. Πολλοί με παρεξηγούν ότι είμαι σνομπ αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι χύμα στο κύμα. Γι’ αυτό και ταίριαξα στο ύφος της εκπομπής» δηλώνει η ίδια.

Όσο για το ποιόν θεωρεί πιο σέξι από την παρέα του «ράδιο Αρβύλα»; «θα έλεγα τον Στάθη. Ή μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι κ��λύτερα, τον σκύλο τη Σαρδέλα που ξέρει πολύ καλά να κουνάει την ουρά της»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top