Σαρωτική πρωτιά του δελτίου Star στα νεανικά κοινά

Στο σύνολο του πληθυσμού προηγήθηκε το Mega

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στα νεανικά κοινά και του Megaστο σύνολο του πληθυσμού βρέθηκαν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, το βράδυ της Δευτέρας.

Στις ηλικίες 15-44 το δελτίο του Star αναδείχθηκε πρώτο με 27,1%. Αυτό του Mega ακολούθησε με 16% ενώ αυτό του Alpha σημείωσε 13,6%. Του ΑΝΤ1 έκανε 12,2% και του Alter 10,3% ενώ τέλος αυτά του Σκάι και της ΝΕΤ έκαναν 3,9% και 3,5% αντίστοιχα.

Στο σύνολο του πληθυσμού πρώτο ήταν το Mega με 25,2% έναντι 18,2% του Alterκαι 16,5% του Star. Στο 16% κινήθηκε ο Alpha, στο 13,2% ο ΑΝΤ1, στο 7% η ΝΕΤ και στο 4,4% το δελτίο του Σκάι.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν η πρώτη μέρα που δεν παρουσίασαν τα δελτία οι κεντρικοί παρουσιαστές, όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Alter, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον ΑΝΤ1 αλλά και ο Αιμίλιος Λιάτσος στο Star. Το δελτίο του Star μετέδωσε η Ιωάννα Βάσσου, αυτό του Mega ο Αντώνης Λιάρος, του ΑΝΤ1 η Γιώτα Μιχαλοπούλου, του Alphaο Νίκος Μάνεσης, της ΝΕΤ ο Αντώνης Αλαφογιώργος, του Σκάι η Λήδα Μπόλα και του Alter ο Σωτήρης Ξενάκης.

Το τελευταίο δελτίο (Alter) αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε από τις 6.45μμ και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ, αφού δεν τηρήθηκε η λογική προδελτίου και κυρίως δελτίου που υπάρχει τις υπόλοιπες καθημερινές με Άκη Παυλόπουλο και Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι το δελτίο του Alpha ξεκινά μία ώρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα (7μμ) ενώ αυτά της ΝΕΤ και του Σκάι μία ώρα αργότερα (9μμ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top