Ο έρωτας της Τσιμτσιλή δεν κρύβεται

Κοινή εμφάνιση με τον αγαπημένο της στη Σαντορίνη

Ο έρωτας της Τσιμτσιλή δεν κρύβεται

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δεν κρύβει τον έρωτα της για τον αγαπημένο της δικηγόρο Θέμη Σοφό, εμφανίστηκε στο γάμο του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη κρατώντας τον σφιχτά από το χέρι. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται παντο�� μαζί.


Ο Θέμης Σοφός που μιλά για πρώτη φορά για την Σταματίνα αποκαλύπτει πως μάλλον την «έριξε» παίζοντας της πιάνο που της αρέσει πολύ ενώ δηλώνει πως πιστεύει πολύ σε εκείνη γιατί έχει δυναμισμό και είναι καλό παιδί. Για τον Θέμη, η επιτυχία της αγαπημένης του στο χώρο της τηλεόρασης είναι προδιαγεγραμμένη και σίγουρη.


Η Σταματίνα που από του χρόνου όπως όλα φαίνονται θα παρουσιάζει το καθημερινό μεσημεριανό στο κανάλι του Alterαντικαθιστώντας την Φαίη Σκορδά έχει για στήριγμα της τον Θέμη ο οποίος την ενθαρρύνει σε κάθε της επαγγελματικό ρίσκο και όπως λέει και η ίδια: « αν είσαι αξιοπρεπής και κάνεις σωστά τη δουλειά σου νομίζω και ότι ο άνθρωπος σου σε καταλαβαίνει και σε στηρίζει».


Χαρακτηριστικό είναι πως σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο ένας δεν αφήνει το χέρι του άλλου το οποίο όπως λέει και ο Θέμης Σοφός : «είναι πάντα ενωμένο».


Το ζευγάρι μετά τις διακοπές του στη Σαντορίνη, θα συνεχίσει στα νησιά του Ιονίου.


Δείτε τη συνέντευξη του ερωτευμένου ζευγαριού…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top