Συνταρακτικές εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ

Η «Νταίζη» θα ντυθεί νύφη!

Συνταρακτικές εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της καθημερινής αγαπημένης σειράς της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση «Τα Μυστικά της Εδέμ»…


Η «Νταίζη», ο ρόλος της οποίας μεγαλώνει, θα μας αφήσει πάλι άναυδους και εκνευρισμένους με τα καμώματά της… Στην έναρξη λοιπόν του τρίτου κύκλου, η μοχθηρή μελαχρινή, θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου που της έκανε ο «Μπέλλος» της, λέγοντας το μεγάλο «ναι» στην έναρξη της κοινής ζωής τους…


Έτσι θα παρακολουθήσουμε τις προετοιμασίες της νύφης, η οποία στην αρχή θα μαςπαραπλανήσει καθώς για λίγο μόνο θα σταματήσει να συναντά το «Χρήστο», τον μόνο άντρα που αγάπησε στη ζωή της! Όμως στη συνέχεια θα βρίσκεται μαζί του σεξουαλικά καθώς θα είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ!


Όμως αυτό που όλους μας καίει είναι αν τελικά η «Νταίζη» θα καταφέρει να πάρει στα χέρια της τη Μικρή Εδέμ για να εκδικηθεί την παρέα… Αρχικά τουλάχιστον αν και θα κάνει τα πάντα…δε θα πετύχει τίποτα!!!


Εν τω μεταξύ η Μαριάννα Πολυχρονίδη σε συνέντευξή της επιβεβαιώνει ότι στον νέο κύκλο θα γίνει «πιο πολύ έγκλημα. Θα με δείτε όπως δεν με έχετε ξαναδεί.» Η Μαριάννα αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς τώρα ξεκουράζονται καθώς τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου.


Πηγή: Tv Zαπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top