Και επισήμως στον ΑΝΤ1 το...«Real Housewives»

Σύμφωνα με δελτίο τύπου

Και επισήμως στον ΑΝΤ1 το...«Real Housewives»

Όπως σας είχαμε πει πριν από λίγες μέρες ο ANT1 ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμα του την σειρά «The Real Housewives».

Ο σταθμός μας επιβεβαίωσε, αφού ανακοίνωσε επισήμως πλέον ότι απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η σειρά «επικεντρώνεται στις ζωές και το lifestyle 6 γυναικών. Οι γυναίκες αυτές που συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο, επιλέχθηκαν με βάση τον τρόπο ζωής τους: Είναι ανεξάρτητες, δυναμικές, εξωστρεφείς και ορισμένες φορές ακραίες. Έχουν κοινές ιστορίες: όλες έχουν γευτεί τον έρωτα, την αγάπη, το μίσος, τον πόνο, τις περιουσίες που κέρδισαν ή έχασαν, την καριέρα, την οικογένεια, το διαζύγιο… Οι γυναίκες αυτές είναι, ήταν ή θα γίνουν φίλες αλλά και εχθροί ταυτόχρονα…

Οι νοικοκυρές που παρακολουθούμε είναι ασυγκράτητες! Έτοιμες και πρόθυμες να ζήσουν τις ζωές τους μπροστά από την κάμερα και να εκθέσουν την πιο προσωπική τους ζωή: από πλαστικές επεμβάσεις μέχρι λεπτομέρειες από την ερωτική τους ζωή αλλά και να φέρουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειας τους.

Στο Real Housewives οι κάμερες ακολουθούν παντού τις γυναίκες και τα μέλη της οικογένειάς τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ με προσωπικές συνεντεύξεις και ανασκόπηση της ημέρας, μας μιλούν για την καθημερινότητά τους και για ό, τι έχει συμβεί μέσα στην εβδομάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην σειρά θα πρωταγωνιστούν η Χριστίνα Παππά και η Ορθούλα Παπαδάκου, ενώ τα υπόλοιπα πρόσωπα κρατούνται ακόμα επτασφράγιστο μυστικό από τον σταθμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top