Αγγελική Νικολούλη: «όλα είναι ανοικτά»

Τι λέει για τυχόν μεταγραφή και την εκπομπή της

Αγγελική Νικολούλη: «όλα είναι ανοικτά»

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη την καινούργια χρονιά η Αγγελική Νικολούλη, που για ακόμα μία φορά σχολίασε την κατάσταση στο Alter και ανακοίνωσε πως η εκπομπή της είναι έτοιμη να βγει μέσω Ίντερνετ.

«Η τηλεοπτική μου πορεία φίλοι μου, δε μου επιτρέπει βεβιασμένες κινήσεις μόνο και μόνο για να βγω στον αέρα της TV», γράφει η Αγγελική στην ιστοσελίδα της και συνεχίζει: «θα περιμένω και εγώ όπως και άλλοι εξαίρετοι συνάδελφοι μου στο Alter, να δω τι θα γίνει με το περιβόητο άρθρο 99. Είναι γνωστό ότι το κανάλι περιμένει καιρό τώρα να ενταχθεί σε αυτό. Μακάρι να τα καταφέρει. Θα είναι καλό για όλους μας και κυρίως για τους εκατοντάδες εργαζόμενους, που πνίγονται στα προβλήματα της επιβίωσης. Αν δε γίνει κάτι, με το νέο χρόνο όλα είναι ανοικτά. Ακόμη και η τηλεοπτική μετακόμιση».

Μιλώντας για το «Φως Στο Τούνελ», η οικοδέσποινά του καλεί τους φίλους της εκπομπής να είναι stand by, καθώς «εάν οι εξελίξεις σε σοβαρές υποθέσεις που ερευνούμε το απαιτήσουν, θα γίνει αυτομάτως διαδικτυακό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top